Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 20-10-2020 07:31 PM
Nu pot activa serviciile chat pe cartela yoxo. Folosesc Android messages și când activez chat features din setări îmi scrie "Setting up trying to verify 07xx" și rămâne așa câteva minute după care îmi apare butonul retry. Pe o cartelă de digi am folosit mesajele chat, deci nu e de la telefon. Cartela este una nouă pe care am primit-o prin poștă când am făcut abonamentul yoxo.
11a4612061103a90_screenshot_2020_10_19_17_08_04_269_com.google.android.apps.messaging_01_original.jpeg
Previzualizare fișier
221 KB
1 Soluţie acceptată‚
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 14-01-2021 10:30 AM
Am revenit cu vești bune. Serviciul RCS chat messages este disponibil acum și pentru clienții Yoxo, fără altă opțiune suplimentară.
O zi frumoasă tuturor!
18 Răspunsuri 18
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 22-12-2020 10:33 AM
Salut tuturor!
Am investigat situațiile legate de chat messages pentru clienții Yoxo cu colegii noștri care se ocupă de serviciul RCS-chat messages. Pentru a asigura funcționarea lui și pentru abonamentele de tip Yoxo este nevoie de o dezvoltare suplimentară. Din păcate nu avem în acest moment un termen de implementare, dar colegii noștri estimează că va fi disponibil în primele luni ale anului viitor.
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 22-12-2020 11:05 AM
@DanielaH, mulțumim pentru detalii. Așteptăm și cu mai mult interes noul an 🙂 Sărbători fericite!
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 14-01-2021 10:30 AM
Am revenit cu vești bune. Serviciul RCS chat messages este disponibil acum și pentru clienții Yoxo, fără altă opțiune suplimentară.
O zi frumoasă tuturor!

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 14-01-2021 07:48 PM
Pot să confirm că funcționează și pe Yoxo acum. Mulțumim mult pentru update și implementare!