anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Să facem apel la logică, la rațiune: Orange Yoxo NU e Oro!

Adi6
Junior

Cum ar putea considera cineva că există servicii mobile Orange pentru bogați și servicii Orange pentru nevoiași sau oameni economi? Oare ce ai alege între a plăti ~ 32-38 lei/lună la Orange Prepay și doar ~ 9-20 lei la "Orange" Yoxo? Nu e la mintea cocoșului? De ce la Orange Prepay nu poți personaliza cartela și totuși beneficiezi de asistență din partea Oro în timp ce la Yoxo scanezi CI și ești nevoit să bifezi permisiuni, inclusiv către serviciile de informații? De ce cei de la Oro spun mereu că trebuiește luată legătura cu cei de la Yoxo atunci când sunt probleme, adeseori zadarnic ba încă și contracost? Până și la înlocuirea de SIM Yoxo îți faci nervi în magazinele Orange! De ce atâtea erori la Yoxo, suspendări, multiple debitări, pierderea numărului de telefon etc? De ce lipsesc multe dintre serviciile existente la Orange Prepay? De ce viteza și semnalul sunt mai slabe la Yoxo? Să înțeleagă toată lumea: nu există în ziua de azi filantropie! Yoxo e doar un partener care folosește rețeaua Orange! Măcar cei de la Vodafone au renunțat la Flex, după 11-12 luni nu a mai funcționat corect, cine știe de ce! Compania Orange România ar trebui să aibă decența de a elimina terminologia "Orange" Yoxo și să nu mai inducă în eroare potențialii amatori ai serviciilor terțului Yoxo! La Orange este fix ca la Vodafone pe partea de servicii mobile: Prepay și abonament. Atât!

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ba este 100 la sută Orange. Intră aici și vezi in josul paginii:

https://www.orange.ro/yoxo/

De ce este mai ieftin?

Foarte simplu, pentru a face în așa fel încât să existe o alternativă ieftină. Există și prepay pentru anumite segmente, care nu vor abonamente și abonamente pentru cei care vor internet nelimitat și telefoane la reduceri, etc.

Deci fiecare alege ce dorește și are o varietate mai largă !

Depinde ce înțelege fiecare prin ieftin sau scump și de ce servicii are nevoie. Yoxo mai are și unele limitări și este un abonament digital.

Din păcate, la yoxo sunt și ceva minusuri, care sunt in conformitate cu prețul.

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

In momentul in care iei in calcul doar pretul, nu si calitatea, cam asta se intampla. Eu unul prefer Prepay, si nu recomand Yoxo fix pentru motivele mentionate de tine mai sus.

Yoxo este Orange, din toate punctele de vedere. Si nu doar Orange, ci Orange Romania SA. E o diferenta, pentru ca de ceva timp exista si Orange Romania Communications SA, care este fostul Telekom Fix.

Cu toate astea, sunt cateva limitari, pe care le-ai observat si tu.

E o vorba romaneasca: putin dai, nimic nu face. Acuma, e un pic exagerata intr-adevar. Dar intotdeauna cand alegi un lucru, uita-te nu doar la pret, ci si la ceea ce primesti pentru acel pret, si la locurile/lucrurile unde s-au facut compromisuri, si abia dupa aceea decide daca esti de acord cu ele si esti dispus sa te descurci in caz ca intervine unul dintre acele lucruri.

Din fericire, in caz ca nu esti multumit de Yoxo (ceea ce pare destul de evident), poti migra la Prepay foarte usor.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Corect yoxo nu e Oro sau Oroc.

Cel puțin nu ca beneficii.

Însă calitatea serviciului clienți demonstrează că yoxo, oro și oroc sunt un tot unitar.

 

BlackWolf
Senior certificat

Gresit, YOXO nu este nici un partener, este un abonament digital furnizat de Orange Romania. YOXO este Orange. La fel a fost si in cazul Vodafone cu Flex, Flex a fost tot un abonament digital al celor de la Vodafone si un raspuns la Orange YOXO, dar care nu a avut succes si a fost inchis. Flex era Vodafone, nu era nici un partener. Si bineinteles, la cat costa YOXO nu te poti astepta sa fie la fel de bun ca un abonament clasic Orange sau un Prepay, care sunt mai scumpe. Este si o vorba, cat dai, atata face...

"Copyright © YOXO 2024
YOXO este un abonament de mobil în rețeaua Orange, furnizat de către Orange România.
Prezentare operator Orange Romania conform Ordin ANPC 225/2023. CUI: 9010105, Reg. Com: J40/10178/1996"

https://www.yoxo.ro/help/ce-este-yoxo/

Foarte mulți oameni îmi spun că, într-un final, logica și rațiunea mă vor băga în pământ. În România, firește! Atunci de ce atunci când ai probleme cu "abonamentul" Yoxo angajații din magazinele Orange Smart Shop (nu din francize) îți spun: ne pare rău, nu avem acces la informații/nu deținem o aplicație, sunați la "cei de la Yoxo"? De ce se jonglează atât de mult cu practicile acestea de externalizare a serviciilor, fie ele în teorie, fie ele în practică?

BlackWolf
Senior certificat

In Romania nimic nu e logic si rational. Eu am renuntat demult sa mai cred in logica si ratiune aici...

Pai, angajatii din magazinele Orange se dezic de Yoxo pentru ca astea sunt regulile lor interne si acest Yoxo oferit de Orange se vrea a fi un abonament 100% digital doar cu suport digital online si nu fizic in magazinele Orange. E putin cam aiurea, dar astea sunt regulile lor...

Si de exemplu treaba cu externalizarea suportului general pentru Orange datorita costurilor mai mici este o mare greseala, suportul a decazut foarte mult dupa externalizare...

FLo1
#StarMember

@Adi6: Dacă singura problemă este că nu ai suport în magazinele fizice așa cum se oferă pentru ceilalți clienți (PPY sau PPD), aceasta se datorează faptului că YOXO este ”un abonament digital” cu metode de rezolvare și gestionare a solicitărilor EXCLUSIV online. Similar, un client al unei bănci care utilizeză servicii bancare online, poate beneficia de comisione reduse. De aici și costul redus pentru serviciile online pe care un client Yoxo le alege. Simplu, ca la Yoxo, un serviciu Orange RO. 

RafaHelper
#StarMember

Atata timp cat iubești tehnologia si vrei sa faci ceva digital, Yoxo este cea mai buna alegere. Dacă alegi Yoxo nu alegi pentru prețul mic ci alegi pentru ca esti digital, altfel nu e pentru tine. In 3 ani nu am avut nici-o problemă cu yoxo, funcționează de la sine, il setezi si aia e. Nu stiu de unde scoateți chestia cu semnalul ca e mai slab ca nu stiu ce. Semnalul nu e mai slab, am testat atat puterea de acoperire cat si viteza, sunt la fel ca cele de pe un abonament standard Orange. Daca ești obișnuit sa suni si sa mergi in magazine pentru suport, yoxo nu e pentru tine. 

yase18
Junior entuziast

Yoxo este un serviciu digital orange foarte bun atat ca pret cat si ca calitate.

Din pacate serviciul clienti lasa uneori de dorit.

 

Pololică
#StarMember

Yoxo este un serviciu Orange. Un serviciu similar din alte parti este Visible Mobile.

Screenshot 2024-03-12 160546.png

Anonim
Neaplicabil

Yoxo a fost creat ca un răspuns la preturile Digi

Daca as avea de ales intre yoxo și prepay Orange as alege fara ezitare cartela prepay care a devenit la fel de digitala ca yoxo.