anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se pierde netul primit ca bonus pentru vechime la trecerea la yoxo?

svetalex
Maestru
În prezent am aproximativ 8000 MB bonus vechime. Dacă aleg yoxo, pierd acest bonus, sau se adaugă la netul pe care îl voi avea inclus?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
@svetalex Orange Yoxo este lansat pe platformă prepay, de aceea multe lucruri nu sunt compatibile cu Orange Me, dintre care amintim, puncte thank you, bonus de net vechime in rețea, redirecționare si apel conferință lipsesc, imposibilitate achiziție telefon în rate și or mai fi și altele.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

FaraUnID
Campion certificat
Din cate au incercat cei de la Orange sa explice pe topicul dedicat Yoxo, in momentul trecerii la acest tip de "abonament" se pierd toate beneficiile existente pe cont: Bonus internet, puncte OTY, creditul acumulat prin Phone Credit, Antivirus, Cloud, Orange TV Go.

svetalex
Maestru
dar dacă după o lună/două revin la un Orange Me reprimesc bonusul de net?

FaraUnID
Campion certificat
Dupa logica mea, revenirea de la Yoxo la Orange Me presupune inchiderea abonamentului Yoho si un nou contract de abonament pentru Orange Me. Din acest motiv tind sa cred ca se pleaca de zero cu bonusul de vechime in retea. Daca tot simti nevoia se te joci cu acest Yoxo, cumpara si activeaza un prepay nou, dupa care migreaza-l pe Yoxo. In acest fel nu prea ai ce pierde.

svetalex
Maestru
este o idee si asta. Am prepay pe care îl folosesc copiii și pe care ar trebui să îl încarc până pe 9 mai să nu pierd numărul. Deși nu prea am găsit informații legate de costurile acestui abonament pe site

RstdWoo
Cunoscător
Yoxo, o idee buna, implementata prost.

Ascary
Campion certificat
Poate vii cu niste sugestii in acest caz.

DanielaH
Moderator
@RstdWoo, ne bucurăm că-ți place ideea. Cât despre implementare, ne spui, te rog, ce anume te nemulțumește? Orice feedback din partea voastră este foarte binevenit.