la 22-06-2024 06:05 PM - editat ultima oară la 25-06-2024 09:32 AM de DanielaH
Salutare! O întrebare celor care sunt pe YOXO pe cartela fizică: cum se procedează dacă se întâmplă să nu mai funcționeze cartela și trebuie schimbată? Întreb pt ca am pățit odată ca a trebuit să schimb cartela ca nu o mai citea telefonul, nu știu, probabil era prea zgâriată, prea uzată, fiind foarte veche! Întreb pt ca în curând o să trec probabil pe YOXO, dar aș merge tot pe cartelă fizică! Ms pentru un eventual răspuns!
la 22-06-2024 06:30 PM
Buna
Schimbarea de SIM se face doar la cererea titularului de abonament, care trebuie să prezinte un act de identitate. În funcție de motivul pentru care este nevoie să faci acest lucru, urmează instrucțiunile specifice scenariului respectiv.
► Dacă SIM-ul tău este defect sau dacă ai nevoie de un format diferit ( 4G, microSIM / nanoSIM / SIM standard ) deoarece ți-ai schimbat telefonul / dispozitivul pe care folosești YOXO:
În cazul în care cartela SIM a fost pierdută ori furată sau dacă a fost deteriorată, înlocuirea se poate face doar în magazinele proprii Orange (nu şi la parteneri)
Pe scurt da se poate face in orice Orange shop.
la 26-06-2024 10:49 AM
De obicei la trecerea pe abonament majoritatea (nu a fost cazul meu) declarau și în Comunitate că au primit prin curier un SIM blank. Să înțeleg că nu se mai trimite implicit (cel puțin pentru Yoxo) decât în cazul portării? Mulțumesc.
la 26-06-2024 02:51 PM
Se primeste un SIM nou doar cand se activeaza un numar YOXO nou sau cand se solicita portarea unui numar la YOXO. Pentru trecerea de pe prepay sau de pe abonament Orange nu s-a trimis niciodata o cartela SIM pentru ca se pastreaza SIM-ul/eSIM-ul existent.
la 26-06-2024 03:04 PM
Mulțumim pentru confirmare.
la 26-06-2024 03:04 PM
Mulțumesc. Mult mai clar acum. 🙂
la 26-06-2024 11:20 AM
Este și normal.
Aceeași procedură și la trecerea de la yoxo la Orange prepay.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor