anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Activare sim yoxo, cod bare incorect!

Marius1976c
Junior

Bună ziua 

Am primit prin curier un sim yoxo. Când încerc sa l activez, și bag codul de bare, îmi zice cod incorect. Am băgat și manual, am și scanat, am restartat, am reinstalat. Ce sa fac. Vreau sa folosesc acest sim. Mulțumesc frumos pentru un eventual ajutor! 

1 Soluţie acceptată‚

În cazul meu și cred ca la toți este asemănător, problema a fost datorită faptului ca în aplicația Yoxo, îmi apărea ca, cartela sim yoxo este pe drum, când ea sosise de fapt la mine. Rezolvarea problemei ca să o pot activa și sa nu mai dea cod incorect, era ca operatorii Orange responsabili, sa actualizeze statusul cartelei în,, ajuns la destinatar,,. 

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Contacteaza serviciul clienti yoxo prin chatul din aplicatie pentru suport.

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-intru-in-contact-cu-un-operator-pentru-asistenta-yoxo/ 

Au mai fost raportate astfel de probleme, se pare ca cazul tau nu este singular.

Ana2929
Începător

Știe cineva de ce nu se activează o cartelă Yoxo nouă? Îmi spune cod de bare incorect!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Au fost raportate mai multe situații similare în comunitate. Îți recomand să contactezi serviciul de asistență YOXO prin chatul din aplicație pentru suport.

https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-intru-in-contact-cu-un-operator-pentru-asistenta-yoxo/ 

DanielaH
Moderator

Marius, Ana, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

În cazul meu și cred ca la toți este asemănător, problema a fost datorită faptului ca în aplicația Yoxo, îmi apărea ca, cartela sim yoxo este pe drum, când ea sosise de fapt la mine. Rezolvarea problemei ca să o pot activa și sa nu mai dea cod incorect, era ca operatorii Orange responsabili, sa actualizeze statusul cartelei în,, ajuns la destinatar,,. 

Mă bucur mult că s-a rezolvat și mulțumim pentru feedback. Te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Deci cartela figura în aplicatie ca fiind la curier, când de fapt eu sa o pot activa trebuia sa se actualizeze statusul în,, ajuns la destinatar,,. 

Care intampina această problema, sa știe ca pana când nu le apare în aplicație ca, cartela a ajuns la ei, nu vor putea introduceți codul.