anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reactivare esim yoxo dupa stergere

Alexjeje
Începător

buna ziua

am sters e sim si nu mai am semnal pe telefon, imi poate trimite alt cod yoxo pe mail sa reactivez esim? precizez ca am piciorul rupt si e greu sa ma deplasez

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alexjeje

In acest moment nu exista posibilitatea sa generezi un nou cod QR pentru eSIM sters. 

Ca si soluție pana când piciorul se va vindeca iți poți activa un nou abonament cu număr nou temporar din aplicație pentru a avea acces la servicii.

Poți folosi codul promo SUPERYOXO si nu va trebui sa plătești prima luna indiferent de tipul abonamentului.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion

Din păcate, dacă ati șters profilul eSIM din telefon, va trebui să mergeți într-un magazin Orange și să solicitati un eSIM nou.

• Nu puteti reface profilul eSIM direct din aplicația YOXO dacă nu mai aveti acces la numărul de telefon, deoarece pentru fiecare solicitare de eSIM veti primi un cod de validare prin SMS pe acel număr.
  • În magazin Orange, veti primi un nou cod de activare pentru eSIM, pe care îl veti putea instala pe dispozitivul dumneavoastră.

Lista magazinelor Orange aici.

https://www.yoxo.ro/help/cum-schimb-un-esim-pe-care-l-am-sters-din-telefon-sau-la-care-nu-mai-am-acc... 

Cu ocazia puteți solicita trecerea pe SIM fizic daca este mai convenabil.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alexjeje

In acest moment nu exista posibilitatea sa generezi un nou cod QR pentru eSIM sters. 

Ca si soluție pana când piciorul se va vindeca iți poți activa un nou abonament cu număr nou temporar din aplicație pentru a avea acces la servicii.

Poți folosi codul promo SUPERYOXO si nu va trebui sa plătești prima luna indiferent de tipul abonamentului.