la 24-01-2023 04:47 PM - editat ultima oară la 25-01-2023 08:43 AM de DanielaH
Precizez că sunt din Republica Moldova și am scanat pașaportul și inclusiv buletinul și nu îmi accepta cnp ul. A mai întâlnit cineva problema asta?
la 24-01-2023 04:55 PM
Salut,
Din pacate, Yoxo nu stie sa scaneze documente de identitate de tip nou (pentru Romania), sau din alte tari. Deci, atata timp cat CI-ul nu este unul Romanesc, si nu este de tip vechi (CI fara cip), nu o sa functioneze. Nu stiu daca exista planuri de implementare pentru astfel de documente, dar din cate stiu, nu exista suport pentru ele in momentul asta.
la 24-01-2023 04:55 PM
Salut,
Din pacate, Yoxo nu stie sa scaneze documente de identitate de tip nou (pentru Romania), sau din alte tari. Deci, atata timp cat CI-ul nu este unul Romanesc, si nu este de tip vechi (CI fara cip), nu o sa functioneze. Nu stiu daca exista planuri de implementare pentru astfel de documente, dar din cate stiu, nu exista suport pentru ele in momentul asta.
24-01-2023 09:27 PM - editat 24-01-2023 09:27 PM
Dacă blocarea apare la CNP atunci problema e că Yoxo este un abonament dedicat rezidenților din RO. Nu cred că un CI de RO dar cu "CNP" de R.Moldova va rezolva problema.
la 25-01-2023 10:10 AM
Offtopic: noile buletine (Carti de Identitate) vor fi implementate, doar ca momentan nu exista graba. Stiam ca sunt un proiect pilot (in termeni informatici: sunt in versiunea beta). Probabil nu au la indemana un buletin cu cip pentru a incepe testele in aplicatie.
Ontopic: Daca CNP-ul moldovenesc nu corespunde cu standardul romanesc, nu cred ca poti face ceva. Este oarecum ca la cardurile bancare: fiecare emitent (nu banca, ci Visa, Mastercard, American Express, etc) au o codificatie specifica (cel putin la primele 4 cifre). Daca nu corespund cu standardul implementat de cel care incaseaza, plata va fi refuzata.
la 25-01-2023 06:05 PM
Salut @PINGMOD,
Ai permis de sedere pentru Romania?
la 30-01-2023 03:56 PM
@PINGMOD aștept răspunsul tau pentru ați oferi o soluție!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor