anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am reusit sa facem plata Yoxo din cont

cudita
Începător

Buna, nu am reusit sa facem plata  Yoxo din cont, din aplicatie. Am intrat pe site, am facut plata, dar nu se actualizeaza in aplicatie. Nu e normal, pe chat nu raspunde nimeni...

15 Răspunsuri 15

MihaiC99
Campion

Salutare!

Din păcate conversația prin chatul din aplicație nu este in timp real. Posibil sa fie întârzierii cu procesarea platii. Poți încerca o relogare in cont (poate se updateaza statusul). Programul chatului este până la 20:00.

Am facut asta..eu nu inteleg de ce nu pot plati din aplicatie. Pana acum a mers...nu am avut niciodata probleme..si primeam si pe chat raspuns relativ rapid. Acum nimic pare sa mai functioneze in parametri la yoko

Posibil sa existe mai multe solicitări in lucru.

Ai încercat să introduci un alt card in aplicatie?

Și eu am avut aceeași problemă. Am introdus alt card, aceeași problemă. E clar ca ceva s-a întâmplat la YOXO.

DUMY86
Junior entuziast

Buna, am primit si eu mail ca a esuat plata. Am intrat aici sa vad daca e din cauza cardului sau e de la Yoxo problema...

DUMY86
Junior entuziast

Am platit factura folosind link-ul de pe mail, si introducand datele cardului. A functionat, acum asteptam si confirmarea platii in aplicatie, si iesirea din perioada de gratie 🙂

O seara placuta!

OrangeCustomer1
Explorator

Se pare ca sunt probleme cu plățile iarasi. La fel am pățit și eu, deși am achitat pe site, serviciile încă sunt în perioada de gratie. 

Andreea48
Începător

Nu răspunde nimeni în timp util pentru ca așteaptă să îi suni contra cost 🙂 

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Aseară au fost, într-adevăr, niște disfuncționalități cu plățile, dar situația a fost remediată. Este în regulă și la voi?

DUMY86
Junior entuziast

Buna,

Momentan nu, am platit folosind link-ul din mail, si am introdus manual datele cardului. Suma apare inca in Hold in aplicatia bancara, zilele urmatoare cand va fi procesata plata sper sa iesim si din perioada de gratie 🙂

O zi placuta!

OrangeCustomer1
Explorator

Bună dimineața, 

Am contactat aseară suportul din chat, iar astăzi am primit banii înapoi și am refăcut plata. 😁 Acum e ok la mine. 

Razvan
#StarMember

Nici la mine nu merge să fac plata din aplicatie a abonamentului, poate si din vina mea că nu am lasat suficienti bani pe card ca să retraga automat. Sper sa reusesc sa platesc manual.

Razvan
#StarMember

Am verificat mai devreme aplicația și factura s-a achitat automat.

DUMY86
Junior entuziast

Buna, am platit pe 23.09 folosind link-ul din mail, nici acum nu e procesata plata, e tot in Hold in aplicatia bancara. De ce dureaza atat? Am facut plati ulterior, care s-au procesat. In chat mi s-a transmis ca dupa procesare voi iesi din perioada de gratie, dar sta prea mult in Hold. Nu trebuie ca Orange sa proceseze plata?