la 23-01-2026 04:33 PM
Vă scriu deoarece întâmpin o problemă persistentă cu plata facturii pentru unul dintre cele două numere YOXO pe care le gestionez. Situația este următoarea:
Am două abonamente YOXO. Pe primul număr, plata automată funcționează perfect. Pe cel de-al doilea, plata eșuează constant din decembrie 2025.
Problema: Eroarea a apărut imediat după schimbarea tipului de abonament. Deși există fonduri suficiente pe card, tranzacția nu se procesează.
Am schimbat cardul atașat în aplicație, fără succes.
Am încercat plata manuală prin butonul "Reîncearcă plata", dar aplicația nu reacționează în niciun fel (nu se deschide nicio fereastră, nu apare nicio eroare specifică).
Mențiune: Am observat că și alți membri ai comunității au raportat probleme similare în trecut.
la 23-01-2026 04:45 PM
Salutare!
Poți să le scrii din aplicația Yoxo, pentru că poate fi și o problemă mai generală, dacă au mai reclamat și alții .
Sper să reușești!
Baftă!
la 23-01-2026 05:07 PM
Salut @Kido,
Ai încercat si aici folosind un browser sau laptop: https://www.yoxo.ro/plata-factura/numar ?
la 23-01-2026 08:13 PM
Salutare!
Ai verificat dacă există o actualizare a aplicației ori dacă ajută o dezinstalare/reinstalare a aplicației?
Având în vedere că ai probleme de atâta timp ar trebui să-i contactezi prin chatul din aplicația yoxo.
Doar în cazul în care nu se găsesc soluții, ai putea încerca închiderea abonamentului, cu trecerea pe prepay, urmată de redeschiderea unui nou abonament. Nu știu dacă va ajuta, cauza erorii putând fi cu totul alta. Pot exista probleme tehnice temporare legate de procesarea plăților.
🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor