anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nou de la Yoxo! Configurează-ți serviciile de rețea direct din app!

DanielaH
Moderator

Salut!

Începând cu ultimul update al aplicației, clienții Yoxo vor putea să-și configureze aici serviciile de rețea. Simplu și eficient!

Apel în așteptare – poți fi sunat chiar dacă ești deja într-o convorbire telefonică

Conferință – comunici simultan cu până la 5 prieteni

Redirecționare apeluri - poți seta un alt număr de telefon la care să primești toate apelurile

Afișare cod PUK – dacă ai introdus greșit codul PIN de 3 ori, poți afla imediat codul PUK direct din aplicație

DanielaH_0-1688646341153.jpeg

Noua aplicație este live atât pe iOS cât și pentru Android.

Există 2 variante de a accesa meniul de “Setări rețea”:

1. din secțiunea Mai multe > “Abonamentele tale” sau click pe număr > “Detalii” > “Setări rețea”
  2. din Homepage (“Acasă”) click pe iconița de lânga nume > “Detalii” > “Setări rețea”

Fiecare serviciu are aceeasi structură:

• numele serviciului
  • statusul serviciului
  • buton care duce in zona cu detalii și posibilitate de modificare status
6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Sa nu uitam si de versiunea 8.1.4 din AppGallery actualizata tot astazi (stiu, tot cu Android lucreaza, dar sa nu existe vorbe😋).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Mulțumim pentru completare!

Vorbe? Doar de bine 😎.

Vio73
#StarMember

Deja aveți feedback pozitiv pe Softpedia! Deci e clar că s-a schimbat în bine treaba!

Felicitări, Orange!

vladut12am
Cunoscător certificat

Mai sunt câteva lipsuri, cum ar fi:

• activarea serviciului Mesageria Vocală din “Setări rețea”;
  • posibilitatea de a genera cod QR pentru un nou profil eSIM direct din aplicație fără să mai faci un drum până la un magazin Orange Shop pentru a face acest lucru.

În rest, este totul în regulă.

Felicitări!🙂

Costin80
Junior

Dar pentru cei cu abonament YOXO de ce se taxează apelurile la nr. 300? Încerc sa iau legătura cu cineva de o săptămână pentru resetarea creării unui cont pe Orange Money, deoarece are o eroare pe care nu o inteleg:" datele din înregistrarea video nu sunt compatibile creării unui cont Orange money"... De câte ori încerc sa îmi creez cont, îmi apare aceasta eroare și nimeni nu a știut sa ma ajute cu aceasta problema... 

Fiecare serviciu Orange are propriile conditii de utilizare:

• la abonament nelimitat (sau in limita bunului simt)
  • la cartela parca sunt 2 apeluri gratuite pe luna
  • la Yoxo direct contra cost (teoretic, fiind un produs doar digital ["la distanta"], nu prea are cine sa te ajute cu suportul in afara platformei.

Totusi, la numarul lung (0374.300.300) nu te ajuta?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.