la 15-10-2025 11:45 AM - editat ultima oară la 16-10-2025 09:11 AM de DanielaH
Salut!
Doar ce am primit alt mail legat se modificarile de preturi incepand cu aceasta luna. Nu inteleg, poate ma lamureste si pe mine cineva, de ce din abonamentul cu 39RON in care aveam nelimitat min+sms si net 100GB, eu care acum 1 luna am primit mail ca o sa fiu mutat la cel de 19RON cu tot ce se poate NELIMITAT, primesc azi mail ca o sa fiu schimbat la cel de 20GB lunar, cand nu am solicitat nicio schimbare, ba din contra mi s-a zis ca o sa intru direct in cel de 19RON care imi convenea.
Sper sa fie cineva capabil sa imi raspunda, daca nu o sa reusesc aici o sa sun sa incerc sa rezolv. Multumesc!!!
15-10-2025 01:33 PM - editat 16-10-2025 09:12 AM
Salut tuturor!
Doar o scurtă clarificare legată de notificările primite: trecerea la noul plan tarifar, Nelimitat 4G+ la 19 lei se face în două etape, astfel:
1. se programează migrarea la abonamentul YOXO 19 lei cu 20 GB și se primeste mesajul de mai jos
2. după ce se procesează înregistrarea trecerii la YOXO 20GB, la scurt timp se programează migrarea la YOXO Nelimitat 4G+ și se primește un e-mail care confirma migrarea la noul pachet; în 24-48 de ore se va primi și acest e-mail.
Începând cu urmatoarea dată de facturare intra în vigoare noul pachet și reducerea de 50% valabilă în primele trei luni de la modificarea ofertei.
la 10-04-2026 04:56 PM
Buna ziua tuturor, vreau sa migreze la Yoxo după o negociere eșuată pentru reducerea abonamentului actual. Este vreo diferență la semnal cu abonamentul Yoxo ? Ce probleme ați întâmpinat de când utilizați Yoxo?? Nu vreau sa pierd rețeaua dar parca sunt prea nesimțiți cei de la ofertare.
la 10-04-2026 05:26 PM
Salutare!
YOXO folosește aceeași rețea ca Orange, deci nu vei observa nicio diferență în ceea ce privește calitatea semnalului. Singura deosebire notabilă ține de suportul clienți, poți contacta serviciul clienti YOXO gratuit prin chatul din aplicație, însă apelurile telefonice către serviciul clienți sunt tarifate. Personal nu am întâmpinat cu YOXO.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor