anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament Yoxo

RobyCopilus
Începător

Salut!

Doar ce am primit alt mail legat se modificarile de preturi incepand cu aceasta luna. Nu inteleg, poate ma lamureste si pe mine cineva, de ce din abonamentul cu 39RON in care aveam nelimitat min+sms si net 100GB, eu care acum 1 luna am primit mail ca o sa fiu mutat la cel de 19RON cu tot ce se poate NELIMITAT, primesc azi mail ca o sa fiu schimbat la cel de 20GB lunar, cand nu am solicitat nicio schimbare, ba din contra mi s-a zis ca o sa intru direct in cel de 19RON care imi convenea.

Sper sa fie cineva capabil sa imi raspunda, daca nu o sa reusesc aici o sa sun sa incerc sa rezolv. Multumesc!!!

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Doar o scurtă clarificare legată de notificările primite: trecerea la noul plan tarifar, Nelimitat 4G+ la 19 lei se face în două etape, astfel:

1. se programează migrarea la abonamentul YOXO 19 lei cu 20 GB și se primeste mesajul de mai jos

DanielaH_0-1760595117129.png

2. după ce se procesează înregistrarea trecerii la YOXO 20GB, la scurt timp se programează migrarea la YOXO Nelimitat 4G+ și se primește un e-mail care confirma migrarea la noul pachet; în 24-48 de ore se va primi și acest e-mail.  

Începând cu urmatoarea dată de facturare intra în vigoare noul pachet și reducerea de 50% valabilă în primele trei luni de la modificarea ofertei.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

CosminBrandiu
Junior

Aceeasi problema o am si eu. Ma tot chinui cu astia pe facebook sa iimi explice, dar nimic. Imi spune ca alea sunt ofertele. Este o mare bataie joc mai ales ca sunt client orange din 2018. Eu le-am zis ca daca nu baga o oferta avantajoasa cu 2 numere ma voi porta la alt furnizor.

CosminBrandiu
Junior

Pana la urma am reusit sa obtin asta ( poate te ajuta si pe tine):

Cum pot trece la noua ofertă YOXO dacă am deja un abonament YOXO activ? | Yoxo Help

Salut, din pacate nu, nu a ajutat, sper ca te-a ajutat pe tine 🙂

delfinas
#StarMember

Roby, bun venit in Comunitate!!!

Eu vad in oferta Yoxo abonamentul de 19 lei, nelimitat 4G+, nu vad niciunul cu 20 de GB. Oricum, in Yoxo asta e avantajul, in fiecare luna iti poti alege planul tarifar dorit, nu esti legat de glie 24 de luni. Sta in puterea ta sa alegi ce abonament vrei, in fiecare luna, nu-ti poate impune nimeni nimic.

Salut, poate nu au fost pozele mele suficient de clare, cer eu scuze.

Ce ma deranjeaza este faptul ca mi s-a transmis un abonament, si primesc altul prin mail-uri 🙂

Salutare!

Cel mai probabil este o eroare de afișare. Nu exista o asemenea oferta (cel puțin actuală).

Nu poți face modificari din secțiunea modifica abonament ?

Dacă nu funcționează contactează serviciul clienți Yoxo prin chatul din aplicație.

Si la mine apare la fel. Am inteles ca sunt obligat ca o luna sa folosesc porcaria aia de abonament si abia apoi voi putea trece la acel abonament cu net nelimitat. Nu mi se pare corecta faza asta. Cred ca cu faza asta orange va pierde 2 numere. Asta e, voi v-ati facut-o.

Ai contactat serviciul clienți Yoxo?

Nu cred că pot obliga pe cineva să accepte o astfel de oferta. Eu cred că este o eroare de afișare sau alocare resurse.

CosminBrandiu
Junior

Am vorbit pe Facebook. Au spus ca aia este oferta si alta nu au. Eu daca opresc acum abonemantul ramana fara. Ca sa pot obtine abonamentul acela de 19 lei cu net nelimitat, mai intai trebuie sa aleg abonamentul ala de 20GB si abia dupa cica as putea alege alta oferta. Eu as vrea acum, dar cica nu se poate.

"

4. YOXO 100 GB la 39 lei: ai două variante în funcție de nevoile tale:

• modifici abonamentul la YOXO 20 GB la 19 lei, iar la următoarea dată de facturare poți trece la YOXO Nelimitat 4G+ la 19 lei. Ulterior vei putea alege orice abonament din oferta curentă, 9 lei sau 49 lei.
  • migrezi la abonamentul YOXO 160 GB la 39 lei începând cu următoarea dată de facturare, iar apoi alegi orice abonament din oferta curentă;"

Nu poți închide abonamentul cu trecerea pe prepay și apoi sa creezi un nou abonament?

Așteaptă și un răspuns prin chatul din aplicație.

OrangeCustomer1
Explorator

Bună, 

Eu cred ca e vorba doar de o greșeală de redactare. Am mai văzut la Yoxo și cu alte ocazii informații afișate eronat, inclusiv prin emailurile trimise la închiderea sau deschiderea unui nou contract. Ar fi bine să fie luate toate la puricat, că poate iar ne trezim cu vreo surpriza ca cea de anul asta. 

Pai si cine poate verifica asta? in aplicatie nu raspunde nimeni, iar pe facebook spune ca aia e oferta. Nu ai cum la 19 lei sa iti dea 20gb, ca apoi tot la 19 lei sa iti dea net nelimitat dar totusi o luna sa fi oblicat sa iei oferta cu 20gb. Eu le-am zis ca merg la ANPC dar aparent nu ii intereseaza.

RobyCopilus
Începător

Salut din nou,

Sper sa vedeti toti care ati raspuns/ati avut aceleasi probleme, sper sa se rezolve la toti.

Am discutat pe aplicatie si am primit raspunsul acesta, se deduce ca o sa fie ok, daca nu o sa fie, o sa revin peste ei direct 🙂 Zi faina tuturor

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Doar o scurtă clarificare legată de notificările primite: trecerea la noul plan tarifar, Nelimitat 4G+ la 19 lei se face în două etape, astfel:

1. se programează migrarea la abonamentul YOXO 19 lei cu 20 GB și se primeste mesajul de mai jos

DanielaH_0-1760595117129.png

2. după ce se procesează înregistrarea trecerii la YOXO 20GB, la scurt timp se programează migrarea la YOXO Nelimitat 4G+ și se primește un e-mail care confirma migrarea la noul pachet; în 24-48 de ore se va primi și acest e-mail.  

Începând cu urmatoarea dată de facturare intra în vigoare noul pachet și reducerea de 50% valabilă în primele trei luni de la modificarea ofertei.