anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet portabil modem wi fi abonament yoxo

user_16371417
Junior entuziast

Va salut, am comandat separat un al 3 lea sim cu abonament la yoxo pt modem stick wi fi , am avut surpriza neplacuta de a nu functiona primi semnal … vreo solutie?

1 Soluţie acceptată‚

user_16371417
Junior entuziast

Dupa schimbarea de sim uri intre ele aparent functioneaza … nu inteleg cum … multumesc pt raspunsuri 

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

MCostel
Explorator

Buna

Ai dezactivat codul pin al cartelei înainte de introducerea acesteia în modem?

Nu are pin

delfinas
#StarMember

In telefon  ai incercat SIM-ul, e activ?

Sim ul a fost activat intr un telefon si functionalitatea internetul testata pe telefon .. 

Deci SIM-ul pare ok. Atunci sa incercam si varianta inversa, baga un alt SIM in stick si vezi daca asa merge. Daca nu, inseamna ca stickul modem are o problema.

Exact acum am scos sim ul de la abonamentul meu orange si l am bagat in modem iar sim ul din modem yoxo l am bagat in telefon … surpriza pe telefon merge internetul 4gb de pe sim yoxo,  iar din modem cu cartela mea de la orange abomament merge si pe aceela internetul … deci aparent YOXO chiar daca e reteaua orange nu poate fii folosit ca si internet portabil … 

Treci abonamentul respectiv pe prepay, așa ar trebui să meargă.

Razvan
#StarMember

Salutare! Poate este vreo setare la apn care nu este compatibilă cu modemul sau nu este configurat. 

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Dacă nu funcționează nici abonamentul in acel modem, înseamnă că fie modemul nu este configurat corespunzător ( apn net), fie nu are frecvențele corespunzătoare rețelei Orange. Setările pentru internet mobil Orange sunt aici:

https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144

Dacă funcționează pe abonament și nu și pe yoxo, atunci poate fi o problemă.

user_16371417
Junior entuziast

Dupa schimbarea de sim uri intre ele aparent functioneaza … nu inteleg cum … multumesc pt raspunsuri 

Un SIM inserat altfel decât în poziția indicată de producător nu va fi recunoscut. Este singura explicație pentru "funcționează.... nu înțeleg cum". Te așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții. Numai bine. 

Eu am observat esti foarte activ si un membru vechi … dar nu sunt batut in cap…  in aceelasi mod e sim ul introdus ai stanta pe modem cum trebuie intodus

Mulțumesc pentru specificare. Atunci era doar necesară o reconectare a stick-ului în portul USB (poate chiar un alt port usb) și după un timp observai în aplicația modemului rețeaua/operatorul,  respectiv puterea semnalului și tipul conexiunii. De altfel e cam la fel la toate aceste modemuri. 

Vad ca nu vrei sa ne intelegem 🙂 am scos si bagat modelul de 20 de ori in aceelasi port usb 🙂 am schimbat setariile la vpn in toate modurile posibile  vedea semnal dupa care pica semnalul pana aseara cand a ramas semnal activ