la 28-09-2023 11:02 AM
Salut!
Știați că Yoxo a lansat de curând o nouă campanie? Hai și tu cu prietenii pe Yoxo!
Odată cu noua funcționalitate, cel care recomandă Yoxo primește o lună gratis pentru fiecare prieten adus.
Alte mențiuni:
Cum vi se pare această nouă ofertă?
Mai multe detalii pe https://www.yoxo.ro/ și in aplicatie 😃.
la 28-09-2023 11:19 AM
Bună, Daniela!
Este o ofertă foarte bună.
Mulțumim!
la 28-09-2023 11:25 AM
Ca si strategie de marketing, e foarte misto oferta. 🙂
In ceea ce ma priveste, o sa raman la Prepay. 😛 Dar ca oferta, pentru cei care au deja Yoxo sau vor sa intre in grupul Yoxo, e o oferta foarte tare!
la 28-09-2023 11:40 AM
Mi se pare mie sau Yoxo pare sa atace piata cartelelor? Liniile generale par sa fie mai interesante (gratuitate la aducerea de clienti noi, flexibilitate in alegere in functie de buget, perioada standard de 30 de zile, roaming doar prin extraoptiune de internet cu perioada care nu este dependenta de optiunea standard (adica, am Yoxo de 9 lei cu incepere pe 1 ale lunii, dar plec pe 28 in concediu in tarile calde si activez atunci optiunea, nu mai imi fac griji ca la activarea urmatoarei perioade de 30 de zile trebuie sa mai activez inca o data extraoptiunea cu roaming). etc).
Facand o extrapolare "pe hartie", la o familie care isi ia telefoanele la liber si le "reinnoieste" la 3-4 ani, s-ar putea sa fie o optiune destul de buna. Ma gandesc ca parintii ar tine un abonament traditional (sa zicem pentru Orange Love) iar restul familiei (bunici si copii) pe Yoxo, cu perioade de gratuitate de pana la 3 luni pe numarul "principal" care aduce numerele in Yoxo.
28-09-2023 11:54 AM - editat 28-09-2023 11:58 AM
Nu stiu daca strategia e neaparat de a "ataca" piata cartelelor. Dar cu siguranta se adreseaza si celor care vor sa treaca de la Prepay la Yoxo.
Cu toate astea, observatia ca se push-eaza cu Yoxo e una cat se poate de valida. Si am observat si eu. 🙂 De ce acum? De ce Yoxo? Nu stiu. Dar...de ce nu?
la 28-09-2023 12:10 PM
Facand o analiza ochiometrica in ultimile luni (sa zicem de la inceputul anului) vad o diferentiere subtila, dar care tinde sa fie destul de evidenta, intre servicii:
La un moment dat aveam doua joburi si, desi la al doilea munca (si, implicit, banii primiti erau mai putini) nu interpretam ca am doua salarii, ci consideram ca am cheltuieli mai mici (daca mai tii minte cand au fost introduse pachetele Love: platesti 8E pentru internet, ai televiziune gratuita, DAR erai conditionat de un abonament de mobil de 8E, platind, practic, 16E pentru 3 servicii, chiar daca reclama era cu: platesti 2 primesti 3).
*un sistem digital are si Lycamobile, dar nu cred ca mai reprezinta o solutie din 2007 la cum arata concurenta in Romania (si cu conditiile RLAH).
la 28-09-2023 02:49 PM
Foarte interesantă oferta, mulțumim! Sper să atragă cât mai mulți!
28-09-2023 05:46 PM - editat 28-09-2023 07:05 PM
Ca ofertă, YOXO e net superior PPY, însă flexibilitatea PPY (pentru mine) depășește avantajele ofertei YOXO (atât ca resurse, cât și cost). Însă cum este loc sub soare, orice ați alege dintre ele, Orange se cheamă. Important semnal să fie și servicii 24/7. 😎
02-10-2023 01:23 PM - editat 02-10-2023 01:30 PM
Se pare că Orange dorește să atragă foarte mulți clienți tineri către Yoxo. Inclusiv juniorul meu de 14 ani știe absolut tot despre Yoxo.
În plus față de PrePay, Yoxo are și "Dealz" (oferte speciale de la Orange și parteneri). 👍
Asta nu înseamnă că dacă ești mai în vârstă nu poți să îți iei Yoxo. Dimpotrivă.
Mai mai că e posibil și în cazul meu să trec de la PrePay la Yoxo.
Bravo!
la 02-10-2023 02:02 PM
@Anonim: ”Mai mai că e posibil și în cazul meu să trec de la PrePay la Yoxo”.
Comment: De când am descoperit paradisul cu SelfCare, nici măcar abonamentul standard nu-mi ajunge la vârful nasului, Yoxo nici atât. Siguranță în roaming dacă vrei / Doar cu SelfCare, numai pe PrePay. 💛❤️ Justificare? Ce e accesibil din roaming, (chiar dacă n-ai roaming), fără aplicație sau chestii smart și nu te lasă la greu? Răspuns: 👉PPY👈The best💪
la 02-10-2023 02:04 PM
Daca oferta se muleaza pe nevoile tale, de ce nu? Bunica sotiei doar vorbeste la telefon, deci abonamentul de 9lei i s-ar potrivi perfect pentru uzul ei (pret fix in lei, vorbeste nelimitat [ma rog, vorba vine, ca mai mult o sunam noi, nepotii], nu face cost suplimentar).
Plus ca ar mai fi o chestie: in ultimile doua luni (cam de pe la inceputul lui august) n-am mai vazut clienti Yoxo care sa intrebe (sau sa reclame) de erori la platile de pe card. Pe baza acestei "lipse" tind sa cred ca problemele au fost rezolvate (sau, cel putin, se intampla punctual si rezolvabil in timp rezonabil).
la 02-10-2023 02:12 PM
@Pololică: Ca să nu exagerez, pentru utilizatorii cuminți, cu puține nevoi de net mobil și cu dorințe nestăvilite de ”vocalize” naționale.... corect: Yoxo rulls. Chiar cu acele mici și ocazionale (probabile) surprize. Dar pentru roaming, numere scurte, SMS-uri bancare și perioadă de grație cât să nu poți duce.... PPY 💪
la 02-10-2023 03:31 PM
Evident, sunt si minusuri in utilizare (tu esti unul din cei care le confirma). Daca tu ai gasit formula fericii in utilizare si cu buget mai mic pentru nevoile tale... Go Planet!
la 03-10-2023 11:19 AM
Ma gandeam sa recomand YOXO unei rude, dar mi-am amintit ca nu are buletin si nu stiu daca se poate face abonament YOXO doar cu pasaportul?
la 03-10-2023 11:34 AM
Ar trebui sa se poata.
https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-imi-fac-un-abonament-nou-yoxo/
Stiu ca la un momentat se adusese in discutie si noile CI cu cip (care ar fi sub 1% din buletinele aflate in data de valabilitate).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor