Salutare tuturor. O sa trec direct la subiect.
Va felicit întâi de toate pentru faptul ca ati reușit sa implementați eSIM pentru Yoxo și aștept cu nerăbdare sa vad ce noutăți veți mai aduce. Ca urmare a acestui fapt, as vrea sa va ofer feedback-ul meu actualizat, dacă pot sa spun asa, atât din punctul meu de vedere, cât și din ce am vazut pe net ca își doresc clienții de la acest hibrid.
Pe scurt, strategia Orange, la fel ca a oricărei alte companii, este de a atrage și menține clienții pe cât posibil pe baza de abonamente și contracte, asigurând astfel venituri constante și cât de cât mai sigure fata de prepaid.
Punctele-cheie care ar cred eu ca ar diferenția și mai mult oferta Orange de cele prepaid si altele ar fi următoarele :
- de implementat number share la un moment dat
- dublarea traficului lunar alocat ca promoție, de exemplu la 19 lei sa avem 40 GB în loc de 20 și tot asa
- restituirea banilor pe netul neconsumat, o oferta care a atras atenția către Yoxo și care a făcut sa fie popular, cred cu tărie ca asta ar aduce și mai mulți clienți, întrucât oamenii ar folosi cât ar avea nevoie pentru a face economie de bani și gradul de recomandare și satisfacție cred ca ar creste
- implementarea accesului 5G, o cerință des întâlnită și în cazul altor persoane interesați sau chiar clienți existenți; oferta cu net nelimitat cred ca nu ar trebui sa depășească suma de 50 lei, luând în considerare și ce oferă concurentul Vodafone la Flex
- implementarea unei oferte cu net național nelimitat și la viteze 5G, o alta solicitare atât personala, cât și descoperita din micul meu research pe net
- schimbarea culorilor din campaniile Yoxo și aducerea acestuia mai mult spre culorile Orange, cum era inainte;probabil se vrea a fi un abonament diferențiat fata de restul ofertelor, dar personal mi se părea mai frumos înainte cum era designul aplicației și al cartelelor
Cam atât.