la 26-05-2025 07:37 PM - editat ultima oară la 27-05-2025 08:33 AM de DanielaH
Bună seara!
Este compatibil abonamentul YOXO cu esim-ul de pe iPad 11 (2025, cellular)? Și oare se poate activa pe alt dispozitiv in afara de telefonul de pe care îl cumpăr (am văzut ca aplicație YOXO nu e compatibilă cu tabletele iPad)?
Multumesc mult !
la 26-05-2025 10:05 PM
Salut @l_vd29,
Ai încercat sa folosești secțiunea de Help de pe pagina YOXO? https://www.yoxo.ro/help/
Am încercat eu pentru tine si am primit răspunsul de mai jos la întrebarea ta:
Da, poți folosi abonamentul YOXO cu o tabletă. Abonamentul YOXO este compatibil cu următoarele dispozitive:
Asigură-te că tableta ta este compatibilă cu rețeaua Orange și că poate utiliza SIM sau eSIM, în funcție de tipul de cartelă YOXO pe care o ai.
Eu iți pot confirma ca SIM-ul YOXO funcționează perfect pe o tableta Android.
Poți folosi aplicația YOXO pe mobil pentru a comanda, activa SIM-ul si gestiona abonamentul. Aplicația YOXO nu trebuie sa fie instalata pe același dispozitiv unde e instalata cartela SIM.
26-05-2025 08:57 PM - editat 26-05-2025 08:59 PM
Salutare!
Teoretic ar trebui să funcționeze, dar n-aș putea să-ți spun sigur.
Ai ceva detalii aici .
Dacă zici că nu funcționează cu iPad, posibil așa să fie. Aici nu văd așa ceva!
Baftă!
la 26-05-2025 10:05 PM
Salut @l_vd29,
Ai încercat sa folosești secțiunea de Help de pe pagina YOXO? https://www.yoxo.ro/help/
Am încercat eu pentru tine si am primit răspunsul de mai jos la întrebarea ta:
Da, poți folosi abonamentul YOXO cu o tabletă. Abonamentul YOXO este compatibil cu următoarele dispozitive:
Asigură-te că tableta ta este compatibilă cu rețeaua Orange și că poate utiliza SIM sau eSIM, în funcție de tipul de cartelă YOXO pe care o ai.
Eu iți pot confirma ca SIM-ul YOXO funcționează perfect pe o tableta Android.
Poți folosi aplicația YOXO pe mobil pentru a comanda, activa SIM-ul si gestiona abonamentul. Aplicația YOXO nu trebuie sa fie instalata pe același dispozitiv unde e instalata cartela SIM.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor