anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Este compatibil YOXO cu esim-ul de pe iPad 11 (2025, cellular)?

l_vd29
Începător

Bună seara!

Este compatibil abonamentul YOXO cu esim-ul de pe iPad 11 (2025, cellular)? Și oare se poate activa pe alt dispozitiv in afara de telefonul de pe care îl cumpăr (am văzut ca aplicație YOXO nu e compatibilă cu tabletele iPad)?

Multumesc mult !

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut @l_vd29

Ai încercat sa folosești secțiunea de Help de pe pagina YOXO? https://www.yoxo.ro/help/

Am încercat eu pentru tine si am primit răspunsul de mai jos la întrebarea ta:

Da, poți folosi abonamentul YOXO cu o tabletă. Abonamentul YOXO este compatibil cu următoarele dispozitive:

• Smartphone
  • Tabletă
  • Orice smartwatch care permite SIM (cu mențiunea că majoritatea modelelor de smartwatches funcționează prin opțiunea Number Share, momentan indisponibilă la YOXO)

Asigură-te că tableta ta este compatibilă cu rețeaua Orange și că poate utiliza SIM sau eSIM, în funcție de tipul de cartelă YOXO pe care o ai.

Eu iți pot confirma ca SIM-ul YOXO funcționează perfect pe o tableta Android.

Poți folosi aplicația YOXO pe mobil pentru a comanda, activa SIM-ul si gestiona abonamentul. Aplicația YOXO nu trebuie sa fie instalata pe același dispozitiv unde e instalata cartela SIM.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Teoretic ar trebui să funcționeze, dar n-aș putea să-ți spun sigur.

Ai ceva detalii aici .

Dacă zici că nu funcționează cu iPad, posibil așa să fie. Aici nu văd așa ceva!

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @l_vd29

Ai încercat sa folosești secțiunea de Help de pe pagina YOXO? https://www.yoxo.ro/help/

Am încercat eu pentru tine si am primit răspunsul de mai jos la întrebarea ta:

Da, poți folosi abonamentul YOXO cu o tabletă. Abonamentul YOXO este compatibil cu următoarele dispozitive:

• Smartphone
  • Tabletă
  • Orice smartwatch care permite SIM (cu mențiunea că majoritatea modelelor de smartwatches funcționează prin opțiunea Number Share, momentan indisponibilă la YOXO)

Asigură-te că tableta ta este compatibilă cu rețeaua Orange și că poate utiliza SIM sau eSIM, în funcție de tipul de cartelă YOXO pe care o ai.

Eu iți pot confirma ca SIM-ul YOXO funcționează perfect pe o tableta Android.

Poți folosi aplicația YOXO pe mobil pentru a comanda, activa SIM-ul si gestiona abonamentul. Aplicația YOXO nu trebuie sa fie instalata pe același dispozitiv unde e instalata cartela SIM.