anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce portarea nu s-a finalizat in cele 3 zile legale?

Leo2006
Începător

Buna ziua

Acum 2 saptamani am initiat o portare la Digi. Cumva din cauze ce nu au depins de mine aceasta portare s-a intarziat peste 2 saptamani. Astazi mi-a fost retras de pe card contravaloarea abonamentului YOXO. Sim-ul l-am aruncat de mult si acum sunt pe numarul provizoriu de Digi. Continui doar sa primesc pe mail oferte cu 3 luni reducere daca raman pe Yoxo dar nu doresc asta. Probabil ca urmeaza ca portarea sa aibe loc azi sau maine cel tarziu. Intrebarea mea este cum imi pot recupera contravaloarea abonamentului platit si neutilizat si as vrea sa stiu de ce portarea nu s-a finalizat in cele 3 zile legale si de ce s-a continuat incasarea abonamentului cand se putea da drumul la portare pana acum. Intrebarea asta o voi adresa si catre ANPC.

1 Soluţie acceptată‚

Trixen
#StarMember

Portarea durează între 3 și 25 de zile lucrătoare - https://www.ancom.ro/procesul-de-portabilitate-explicat-pas-cu-pas_7188

Cât timp portarea nu se realizează iar abonamentul Yoxo nu este închis din aplicație, acesta va continua să funcționeze normal. Cum portarea poate fi anulată, Yoxo nu va considera contractul închis până la finalizarea portarii.

În concluzie, nu vei primi banii înapoi, iar procesul de portare poate dura mai mult de trei zile. 25 de zile lucrătoare înseamnă minim cinci săptămâni (mai mult, în cazul sărbătorilor legale)

Cum în perioada asta au existat multe portari intre toate rețelele, procesul a fost mai lung

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ar fi bine să iei legătura cu cei de la Digi pentru a obține informații despre procesul de portare (data la care sa convenit portarea). Trebuie verificat ce s-a întâmplat cu cererea, deoarece aceasta poate fi respinsă din diverse motive. Abonamentul Yoxo nu va fi închis până când portarea nu este finalizată, iar între timp vei continua să fii taxat.

Trixen
#StarMember

Portarea durează între 3 și 25 de zile lucrătoare - https://www.ancom.ro/procesul-de-portabilitate-explicat-pas-cu-pas_7188

Cât timp portarea nu se realizează iar abonamentul Yoxo nu este închis din aplicație, acesta va continua să funcționeze normal. Cum portarea poate fi anulată, Yoxo nu va considera contractul închis până la finalizarea portarii.

În concluzie, nu vei primi banii înapoi, iar procesul de portare poate dura mai mult de trei zile. 25 de zile lucrătoare înseamnă minim cinci săptămâni (mai mult, în cazul sărbătorilor legale)

Cum în perioada asta au existat multe portari intre toate rețelele, procesul a fost mai lung