Catalin, ai citit toate stelutele? Cred ca am obosit sa ascult reclamele (nu e cazul Oney) la banci care iti zic ca iti dau credit doar cu buletinul (la propriu), iar la stelute iti cer cam 1600 lei salariul net, veniturile declarate la ANAF si sa fie recurente (iar daca ai venituri din drepturi de autor sau similare, procentul de recunoastere al lor este undeva intre 75 si 85%, nu 100% cum e la salariu, iar daca mai castigi si la pacanele/pariurui, chiar daca castigurile sunt declarate, nu se iau in considerare).
Din pacate, sunt destui care inca nu stiu sa citeasca printre randuri (a se intelege sa se uite atent la stelute si sa intrebe ce inseamna).
Legat de contactarea relatii clienti prin Yoxo: daca nu ai pe nimeni cu cartela sau abonament Orange, singura solutie este cea online (prin aplicatie). E o diferenta intre "abonamentul 100% digital" (se pare ca chiar asta inseamna: totul digital, nu telefonic) si restul serviciilor oferite de catre Orange.
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.