anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia yoxo nu se deschide pe iphone (update la 26.5.2.)

Stefan43
Vizitator

Salut! Nu merge deschisa aplicatia yoxo pe iphone, zice descarca nouă versiune iar cand merg în appstore nu e nimic de facut upgrade, apas pe deschide și în aplicatie apare acelasi mesaj. Am sters, am dezinstalat, am restartat, am download at din nou și e aceeasi situatie. În data de 17 am facut cerere de portare din Digi și voiam să vad de ce nu s a facut portarea ca de obicei dureaza trei zile am inteles

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți scrie la adresa de e-mail [email protected] pentru suport. Descrie pe scurt problema întâmpinată și atașează capturi de ecran sau alte detalii relevante.

Între timp, dacă mai ai un alt telefon la îndemână, instalează aplicația pe acesta pentru a verifica statusul portării și pentru a lua legătura cu suportul YOXO prin chat.

Poți lua legătura și telefonic la 300, insa apelul este taxabil.

Radutuby
#StarMember

Salutare!

Ai făcut update la ultima versiune de iOS? Ce model de iPhone ai? Dacă ai o versiune de iOS mai veche, se poate întâmpla asta, iar în acest caz îți recomand să faci update.

Dacă problema persistă și după update, probabil este o problemă de compatibilitate și îți recomand să apelezi suportul Yoxo prin varianta web:

https://www.yoxo.ro/help/

Signature

user_17937992
Începător

salut, dupa ce am facut azi update, aplicatia intra in bucla, imi cere sa fac update de fiecare data. An dat delete, degeaba. Puteti verifica?IOS 26.5.2

user_17937992
Începător

si eu patesc la fel, IOS 26.5.2 - la zi

AddST
Vizitator

Aceeasi problema o am si eu: iOS 26.5, in curs de update la 26.5.2.

MosGerila
Explorator

Subscriu, aceeasi problema. Suport zero

DanielaH
Moderator

Salut tuturor și mulțumim pentru sesizare. Am transmis situația colegilor noștri de la YOXO.

Update - situația este în curs de soluționare

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Aveți noutăți privind acest bug? E o buclă infinită din care nu poți accesa nicicum aplicația, nici pentru noi opțiuni, nici pentru support.

Colegii noștri lucrează la remedierea problemei. Sperăm să se rezolve cât mai repede. Vă vom tine aici la curent, revenim când avem noutăți. Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).