anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reinregistrare eSIM dupa reset iPhone

exxcess26
Începător

Salut tuturor, Hristos a înviat ! 🙏🏽

Si apropo, va multumesc de ajutorul oferit la postarea anterioara 😘

Dupa cum stiti in functie de alegerea fiecaruia, in ultimul timp iOS da chix din update in update ..

Buguri si alte minuni care nu erau prezente nici pe telefoanele HTC de acum 13-14 ani.

Am un eSIM instalat prin yoxo pe iphone si as dori sa resetez iphone-ul dar sa nu mai fie nevoie sa ma duc in magazin sa reinregistrez eSIM intr-un magazin

In aplicatia yoxo am un cont in care platesc 2 numere, un SIM fizic si un eSIM. 

In conditia in care doresc sa reinregistrez eSIM-ul dupa resetarea telefonului trebuie sa parcurg progresul pe care l-am explicat mai jos inainte de a reseta complet telefonul? :

YOXO>detalii>tipul cartelei SIM>solicita un eSIM>continua iar din cele 2 optiuni sa selectez 'pentru alt telefon' urmand sa fac un screenshot la codul QR??

Si daca m am exprimat bine in legatura cu modul prin care as putea sa reinregistrez eSIM-ul prin acel cod QR stiti si cat este valabil? Ma gandesc ca macar o zi ar fi valabil, nu?

Multumesc de ajutor si sarbatori fericite alaturi de cei dragi ❤️

1 Soluţie acceptată‚

exxcess26
Începător

Edit: i-am dat de cap intr-un final, iPhone are o functie in care iti permite sa resetezi telefonul iar pe urma te intreaba daca vrei sa pastrezi eSIM-ul . 

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

exxcess26
Începător

Edit: i-am dat de cap intr-un final, iPhone are o functie in care iti permite sa resetezi telefonul iar pe urma te intreaba daca vrei sa pastrezi eSIM-ul . 

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @exxcess26. Adevărat a înviat!

Bine ai revenit în Comunitatea Orange și îți mulțumim pentru follow-up. Te așteptăm în continuare 🙂