anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia yoxo da crash cand incerc sa imi vad consumurile

adienache13
Începător

Buna ziua. De cateva zile yoxo da crash cand incerc sa imi vad consumurile. Vi s-a intamplat? Daca da, cum ati rezolvat problema? 

13 Răspunsuri 13

DanielaH
Moderator

@adienache13, bun venit în Comunitate!

Ai încercat o dezinstalare/ reinstalare a aplicației?

Multumesc, da, am incercat. Nu functioneaza.

Îmi pare rău 😞

Ce se întâmplă mai exact când accesezi aplicația? Poți atașa o captură de ecran? Ai posibilitatea să încerci și de pe un alt telefon?

Nu am ce captura sa atasez pentru ca pur si simplu iese din aplicatie. Nu da vreo eroare anume. O sa incerc si de pe alt telefon. Dar totusi as vrea sa functioneze pe al meu. Pana acum a functionat, nu stiu ce s-a intamplat. 

Se pare ca functioneaza pe alt telefon. M-am logat si am verificat. 

Salutare!

Care sunt cele doua telefoane pe care ai verificat? Ce versiuni de Android (sau IOs) sunt? Aplicatia a fost actualizata la cea mai recenta versiune?

Este important de stiut care sunt diferentele intre cele doua teste facute de tine intrucat pot fi erori de la o versiune de Android la alta (sau de la o platforma la alta (IOs vs Android).

Pe ios 18.4.1 nu mai functioneaza

pe Android 14 functioneaza

Aplicatia este actualizata pe IOs (vad ca ar trebui sa fie 11.1.0)? Pe Android nu am intampinat probleme (A10 fara Google).

Pancetta
Angajat Orange

Salut. Cu update-ul la ultima versiune de aplicatie, 11.2.0 (ar trebui sa fie disponibil in AppStore) problema mentionata de tine ar trebui sa fie rezolvata. 

DanielaH
Moderator

@adienache13, s-a rezolvat situația cu aplicația?

Din pacate nu s-a rezolvat.

Îmi pare rău 😞

Aplicația este funcțională. Pare să fie ceva de la telefon?

DanielaH
Moderator

@adienache13, dacă situația mai este de actualitate, ne poți trimite numărul de telefon și adresa de e-mail în mesaj privat și vom ruga și noi colegii de la Yoxo să verifice. Mulțumim.