anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TV prin satelit de la Orange, în alta țară.

TheSpecialist
Maestru
Pot sa îmi fac încă un abonament de TV prin satelit și sa iau "farfuria" și restul tacamurilor în alta tara, la o casa de vacanta? Va funcționa acolo? Știu ca cei de la Digi practica acest lucru, plătesc în tara și au grila de programe de la noi în tarile pe unde lucrează, montand acolo antena satelit.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Într-adevar, accesul la canale Orange Home TV prin satelit este permis doar de pe teritorul României.

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Romeo_
Senior certificat
Cred ca va functiona,doar e prin satelit.Depinde de contractele de asociere pe care le are Orange cu operatorii din tara respectiva.

Ascary
Campion certificat
Da,fara nici o problema.

TheSpecialist
Maestru
Inițializare sistemului se face în tara sau se poate face oare și acolo după montarea antenei?

FaraUnID
Campion certificat
La nivel teoretic serviciul DTH este disponibil doar pe teritoriul Romaniei. Un amic si-a luat DTH de la Orange Romania pentru strainatate (Franta) si a avut destul de multe probleme cu el, astfel incat a renuntat. Stiu ca sunt foarte multi compatrioti care si-au achizitionat DTH din Romania pentru a fi instalat si utilizat in strainatate prin prisma faptulu ca preturile sunt mult mai mici decat preturile practicate de operatorii din tara respectiva. Dar, repet, conform TCG-ului Orange, serviciul este destinat utilizarii exclusiv pe teritoriul Romanie.

TheSpecialist
Maestru
Pe mine ma interesează nu pt costuri ci pt posibilitatea de a vedea canale românești și pe celelalte titrate în romana.

Vio73
#StarMember
Oficial, nu se poate. Neoficial, depinde de țară, dacă Orange tv satelit are acoperire acolo.

Laura_cio
Senior
Tatăl meu a folosit acest sistem in Italia de la RCS-RDS. In acel moment am căutat cele mai bune variante de abonament și mai ieftin a fost cel de la Digi, însă știu ca se putea și la Orange, aveau acoperire.

Vio73
#StarMember
Cel mai corect este să verifici pe site-ul ăsta, cu locația exactă. https://www.dishpointer.com/ La All Satellites, adaugi astra 5b, 31,5 grade est. Dacă îți apare o linie verde, teoretic trebuie să-ți meargă. Oricum, prin vestul Europei, nu te aștepta să funcționeze cu antenuța originală, ci cu o antenă de cel puțin 1,2 m diametru, chiar mai mare. Acoperirea satelitului Astra 5 B în Europa și împrejurimi este cam așa: http://www.lyngsat-maps.com/Astra-5B.html Urmărește cu atenție fasciculele din hărți. Ce depășește de acoperirea acestuia, trebuie să ai antenă din ce în ce mai mare și nu se știe nici așa dacă e ok. Succes!

Ascary
Campion certificat
Țin minte că la începuturile DTH Orange in Romania aveam colegi pe Softpedia care își montaseră pe afara (în străinătate) DTH Orange,este adevărat cu antene mai mari. Am impresia că totuși prin Anglia nu mergea,dar nu-s sigur.

Vio73
#StarMember
Nu, în Anglia nu cred că merge. Poate cu antenă de peste 2 m.

Mădălin
Cunoscător certificat
Garantat că o să meargă

Vio73
#StarMember
Cu antenă mai mare, poate.

svetalex
Senior certificat
Intervin și eu în discuție, cu toate că nu sunt sigură că voi răspunde la subiect, sau dacă chiar funcționează soluția la care m-am gândit. Dacă aș avea o casă de vacanță aș opta pentru Orange TV Go si Stickul Orange TV (https://www.orange.ro/tv/stick-orange-tv/) - nu știu în ce condiții funcționează în afara țării, dar pot să vă confirm că în România își face treaba. L-am testat acum ceva ani și mi s-a părut destul de ok

Vio73
#StarMember
Așa, te uiți direct în Orange tv go de pe laptop sau legi laptopul la un tv și-ți redă programele. Sau dacă ai tv smart cu android, e și mai simplu.