anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai pot viziona niciun canal de la Digionline

andyduta
Junior
Acun ceva timp a ”căzut” netul pentru aprox. 6 ore. La câteva zile după, am constatat că nu mai pot viziona nici un canal de la Digionline nici în browser, nici prin aplicația pentru mobil (wi-fi).
Este afișat mesajul ”Datorita zonei unde va aflati nu aveti acces la acest continut. (302)”
Am început să caut o rezolvare a problemei, și singura informație care mi s-a părut a avea legătură cu problema mea a fost găsită în secțiunea FAQ a siteului Digionline:
Întrebare: ”Pot utiliza Digi Online doar din rețeaua DIGI?”
Răspuns: ”Te poți bucura de conținutul Digi Online indiferent de furnizorul tău de internet. Date mobile sau WIFI, tu alegi.
Este posibil să apară situația în care accesul nu funcționează; de obicei această situație apare atunci când furnizorul de servicii alocă pentru clienți IP-uri care sunt cunoscute ca aparținând unei alte țări.”
Menționez că pot viziona canalele digionline prin rețeaua mobilă sau prin alte rețele wi-fi, deci numai in rețeaua mea fixă și wi-fi nu funcționează.
Mulțumesc anticipat.
O zi bună tuturor!
5 Răspunsuri 5

Pololica
Specialist
Aplicatia Orange TVGo iti merge pe netul fix/WiFi?

datan
Începător
Probabil ai primit o adresa orange cu geolocatie de franta https://bgp.he.net/AS8953#_prefixes Sau adresa ip curenta geolocata corect , in baza de asn folosita de rcs-rds aceasta o are gresita . Poti contacta digi sau folosi un vpn daca nu ai un ip de franta .

Razvan
#StarMember
Bună! Deconectează ont-ul de la priză timp de 1 minut și pune apoi în funcțiune. Apoi ți se va realoca un nou IP, poate o să nimerești apoi de România.

DanielaH
Moderator
@andyduta, s-a rezolvat problema cu digi online? Funcționează?

andyduta
Junior
S-au rezolvat. Nu știu cum, dar acum funcționează. Mulțumesc tuturor.