anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TV prin antena satelit

Lucian72
Începător

Bună seara. Am un TV în cameră, cu cablul de la antena satelit care se conectează în receiver, cu card pentru decodare canale.

Conectarea la tv se realizează prin cablu hdmi, alta ieșire receiverul nu are. Cu ajutorul unui spliter hdmi cu două ieșiri pot conecta al doilea tv din altă cameră cu un cablu hdmi tată de 10 m? Funcționeză?

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Explorator

Salut,

In mod normal nu are cum sa mearga deoarece cablu hdmi reda datele audio/video.

Canalele se schimba din receiver.

In cel mai bun caz, daca ar funcționa, ai vedea acelaș canal pe ambele tv-uri.

Da, ai dreptate! Când am postat chiar nu am mai realizat că programele tv se schimbă cu telecomanda receiverului, deși știam!  Mă gândeam numai la cablu și splitter hdmi. Mulțumesc!

Poți solicita un nou receiver.

Ai detalii despre preț la întrebări frecvente.

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/ 

1000000501.jpg

FLo1
#StarMember

@Lucian72: Bun găsit.  Depinde ce dorești să funcționeze. Dacă dorești să ai un display "clonă", atunci DA, funcționează. Altfel,  să urmărești două canale diferite pe cele două ecrane nu vei reuși, comanda din receiver fiind unică.

Da, mi-am dat seama de la primul răspuns. Mulțumesc!

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Dacă faci așa ceva, vei avea probabil aceleași canal și pe cel de-al doilea tv. Dacă oprești receptorul , se va opri și conținutul la al doilea tv și tot așa, deci ceva dublat.

Dacă vrei să ai programe tv disponibile pe 2 tv-uri îți trebuie un lnb cu 2 ieșiri, cu alt cablu tv de la antenă și alt receptor. Atenție, se plătește și o taxă de instalare de 10 euro, pe factura următoare. Te sfătuiesc să ceri la Orange acest lucru, pentru că alte variante nu funcționează.

Am avut mulți ani antene satelit și de la Orange și Focusat și antenă motorizată pe satelit.

Baftă și Crăciun fericit!