anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturi TV romanesti lipsa

Daniel30
Începător

Buna ziua,

Am un abonament Orange TV si internet prin fibra cu o singura cartela CI si folosesc 2 televizoare .

Am mai cumparat un televizor care l-am legat prin spliter dar nu imi gaseste posturile romanesti:  ProTV, Antena, Prima....etc 

Trebuie facuta o setare ceva sau trebuie de marit abonamentul ?  

Cautarile pe canale le-am facut:  Digita/ Orange Romania ....

Ma poate ajuta cineva?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Incearca sa nu setezi operatorul Orange, sa alegi varianta "altul" sau cum apare la tine. Ideea e sa nu alegi un furnizor anume.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

Foloseste setarile de la celelalte televizoare. Pe acelasi fir vin aceleasi canale, decodarea fiind facuta de televizor (cu sau fara ajutorul CI).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

teacher_
#StarMember

Salut! Sa înțeleg că doar la posturile românești ai probleme? 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să fie, nu faci tu ceva bine. Încearcă o rescanare a canalelor.

Sunt cu siguranță, eu am așa ceva.

Baftă!

Dacă ești pe fosta rețea Telekom, caută Telekom sau ,,Altă rețea" și scanează. Dacă ești pe rețeaua proprie a Orange, atunci poți selecta Orange Romania.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Incearca sa nu setezi operatorul Orange, sa alegi varianta "altul" sau cum apare la tine. Ideea e sa nu alegi un furnizor anume.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Daniel30
Începător

Buna ziua,

Va multumesc ....am rezolvat .  Am setat la operator :  altii 

Mă bucur că ai reușit! Am pățit și eu în trecut așa și nu a mers, pentru că eram pe rețeaua fostului Telekom. Merge să selectezi Orange Romania doar dacă ești pe fibră proprie, cum spuneam.

Ma bucur  ca a mers asa cum am banuit. Eu am facut  asa ca sa pot sa-mi setez ordinea posturilor asa cum imi doresc, nu cum le-a pus providerul.

DanielaH
Moderator

@Daniel30, ne bucurăm că s-a rezolvat și îți mulțumim pentru confirmare. Poți marca răspunsul care te-a ajutat ca soluție pentru a fi util și altor utilizatori care se confruntă cu aceeași situație.