In momentul incheierii contractului, mi s-au pus in fata 3 grile de programe pentru cele 3 variante de abonament si nu mi s-a spus ca ai mii de canale. Eu am ales abonamentul global, pentru ca am vazut ce programe imi ofera acel abonament. faptul ca orange inlocuieste dupa bunul plac, fara a ne aviza si pe noi , asa cum ar fi normal, nu este corect. Contractul, dupa cum spuneam, a fost incheiat ca urmare a listei care mi s-a pus in fata la oferta. In alti termeni, cand o situatie iti este pusa in OFERTA, apoi altceva ti se ofera, se numeste INSELATORIE.
Referitor la faptul ca furnizorii unor documentare, de exemplu, s-au retras din Romania, este , de asemenea, o abureala. Concurenta transmite toate aceste canale de documentare, dar Orange doreste numai profitul nu si satisfacerea abonatilor lor si, probabil, n-au mai vrut sa plateasca acele canale, preferand sa ia programe moca si sa ni le vanda noua. Rusine sa le fie! Se ascund in spatele unui contract incheiat ca urmare a unei pacaleli .