anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Video not available

Mircea63
Junior entuziast

@DanielaH   Bună ziua! Vă deranjez din nou.Nu știu de cînd e problema asta,doar aseară am observat.Într-o singură oră de vizionare a unui film pe AXN HD,am avut șase(!)întreruperi. Au durat vreo două secunde (mi-e greu să apreciez),iar pe ecranul negru a apărut mesajul:”video unavailable”.Sînt convins că nu sînt primul care s-a confruntat cu problema asta.Și presupun că are rezolvare.Mulțumesc!

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember

Salutare!
Ai verificat conexiunile cablurilor? De obicei, verificarea asta este cea mai simpla.

Funcționează perfect toate canalele.Întîmplător am văzut (doar)pe AXN HD.

Din experienta, ar fi doua variante:

• ori postul TV are probleme de transmisie (si ar fi indicat sa verifici pe alte televizoare, eventual si alti clienti sa confirme ca AXN HD au problema asta)
  • ori cablurile din casa necesita schimbate (de la cutia tehnica pana la televizoare, nu neaparat fibra).

In urma cu vreo 10 ani (sau ceva de genul asta), am schimbat un STB (decodor cu telecomanda) cu o cartela CI+ intrucat, o parte din canale le receptionam cu macroblocuri ("purici" digitali). Cei de la tehnic mi-au zis ca trimit o echipa tehnica sa verifice semnalul in cabluri. Rezultatul? Am schimbat cablul principal de la intrarea in casa pana in router. Se vede lacrima si acum.

Mulțumesc pentru intervenție!Am verificat,e la fel pe toate televizoarele din casă.Deocamdată nu am găsit alt canal cu problema asta.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil te referi la Orange tv go, nu? Posibil să mai fie și de la ei ( de la transmisie).

Mircea63
Junior entuziast

Nu,mă refer la televiziunea prin cablu.

Atunci este destul de ciudat. Posibil să fie ceva de la transmisia locală a postului respectiv.

Cred că Tehnicul poate rezolva !

MihaiC99
Campion

Salut,

Ai verificat calitatea semnalului postului tv?

Verifică spliterele (mufele/conectorii) și cablurile pentru semne de deteriorare. Ai putea testa și fără spliter pe un singur tv sa vezi daca se schimba ceva. De asemenea poate fi o problema temporara legata de transmisie.

Mircea63
Junior entuziast

Mulțumesc,am verificat și totul este ok.

Mircea63
Junior entuziast

S-a rezolvat! Nu știu cine,nu știu cum,dar funcționează bine!Mulțumesc pentru implicare!