anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Tv satelit - probleme stb kaon

Koragg
Junior entuziast

Am un stb kaon la tv satelit si din august de cand au schimbat satelitul imi blocheaza mereu canalele si imi cere pinul, am chemat tehnicianul mi la schimat da tot asa face stb samsung nu au problema asta chiar nu stiu ce sa fac ...pana la urma reziliez contractul..as vrea sa stiu daca  a mai intampinat cineva problema asta ?

1 Soluţie acceptată‚

Koragg
Junior entuziast

Am rezolvat prin revenire la setarile din fabrica e ok acum..Multumesc!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salut!

Am avut receptor Samsung mulți ani și nu au fost probleme. Au schimbat cu Kaon, probabil din rațiuni economice și toată lumea se vaită. Singura soluție, dacă tot ai probleme, este să ceri înlocuirea lui pe motive de nefuncționalitate. 

Sună la 300 sau 0374300300 ( din orice rețea) și apoi formezi 1-3-2, dar ascultând la fiecare pas ceea ce spune robotul și ulterior o să ți se facă legătura cu un consultant, unde expui tranșant problema că te-ai saturat și sper să ți se rezolve treaba prin înlocuirea aparatului, cum îți spuneam.

Mă gândesc să nu aibă și el ceva probleme și de aceea cred că este un motiv în plus pentru a fi înlocuit, mai ales că a fost un tehnician care nu a avut ce să-i facă.

Succes!

Koragg
Junior entuziast

Stb schimat nou tot kaon si a facut actualizare de soft pe  helas dar problema

Koragg
Junior entuziast

Am rezolvat prin revenire la setarile din fabrica e ok acum..Multumesc!

Bine că s-a rezolvat cumva. 

Doamne ajută! Sărbători Fericite!