anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Serviciu suspendat

Brotnei11111
Începător

Bună ziua , 

Deși am făcut plata acum 5 zile din aplicație tot apare ca serviciu suspendat 

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ia legătura cu serviciul clienți, fie prin chat, fie telefonic, pentru a rezolva problema întâmpinată.

Prin chat poți atașa și dovada platii.

https://www.orange.ro/contact/ 

Nu îmi recunoaște nici un cod nici un cnp apoi îmi deconectează convorbirea 

Ai putea incerca sa intri in legătură cu un operator uman prin chatul din aplicație my Orange. Detaliezi problema și în funcție de solicitările avute ți se va răspunde. Din păcate, prin chat poate dura până primești un răspuns. Poate între timp de poate ajuta DanielaH.

Salut, 
Colegii din departamentul Plati au confirmat ca vor reconecta serviciile tale in cel mai scurt timp. Ne pare rau pentru neplacerile create, te asteptam sa revii sa ne confirmi ca totul este in regula.

DanielaH
Moderator

Salut, @Brotnei11111!

Prin ce modalitate ai efectuat plata?

Bună dimineața,
În fiecare lună plătesc cu cardul , același card, îl am salvat în cont și plătesc direct din aplicație cu un click
Când sun la suport la 0374300300 nu este recunoscut nici un cod care îl pun și robotul inchide asemenea dacă vreau să confirm plata în aplicație nu sunt recunoscute cifrele!
Am următoarele coduri de pe factură
My orange fix
TV36523049
Cod abonat R2549630001070
Mobil TV 1000942275
Ne cont 000107
Cod facturare 42549630001070

Mulțumesc pentru detalii. Vom ruga și noi colegii să verifice.

DanielaH
Moderator

@Brotnei11111, s-a rezolvat situația? Funcționează serviciile?

Bună ziua , da funcționează dar aș dori să mi se ofere credit pentru zilele pentru care nu am avut televizorul conectat pentru ca eu am făcut plata instant și au reconectat aproape după o săptămâna în care a trebuit să trimit emailuri fără răspuns și abia aici pe comunitate mi s-a răspuns .Este inacceptabil și doresc să fac reclamație dacă nu mi se confirmă problema și toată situația creată.

Mulțumesc 

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru confirmare.

Pentru reclamații poți folosi chatul din aplicația My Orange.

Te mai așteptăm în Comunitate.