la 28-08-2024 09:58 PM - editat ultima oară la 29-08-2024 01:30 PM de DanielaH
Imaginea pixelata de la ce este?
la 29-08-2024 01:24 PM
Merci Vio da am gasit o mufă slabită a făcut soția cu aspiratorul curat și a deranjat-o. Mulțumesc încă odată.
la 28-08-2024 10:12 PM
SalutMarius. Cauzele pot fi multiple și depinde de la caz la caz. De la o conectică locală cu probleme la mufele RF ale cablului coaxial, la decodare deficitară a semnalului digital de către echipament, la probleme legate de condiții meteo, sau chiar probleme de transmisie, orice se poate aplica. Unde și de când ai constatat aceste probleme?
la 29-08-2024 06:20 AM
Salutare!
Depinde de la caz la caz, inclusiv de tipul de televiziune pe care îl deții.
Dacă ai tv satelit poate fi de la : dereglarea antenei, mufare deficitară, lnb care mai trebuie rotit, conexiuni slabe sau necorespunzătoare, etc.Încearcă aceste variante și vezi dacă se poate rezolva ceva!
Dacă ai tv prin fibră optică poate fi de la : cablu, conectori și mufe care nu sunt corespunzătoare (mai strânge-le, fă verificări), mai dă un restart/ o resetare la ont, etc. Resetarea se poate face prin introducerea unei scobitori în acea găurică de pe spatele routerului/ont-ului și apăsarea timp de câteva secunde, până se sting toate ledurile de pe interfața acestuia. După ce se reaprind, ar trebui să funcționeze!
Dacă tot așa face, le lași o sesizare din aplicația My Orange -Altele (cele 3 punctulețe din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi alegi ,,transfer operator''.
Sper să reușești, iar dacă nu, revino cu mai multe detalii!
Baftă!
la 29-08-2024 01:24 PM
Merci Vio da am gasit o mufă slabită a făcut soția cu aspiratorul curat și a deranjat-o. Mulțumesc încă odată.
la 29-08-2024 01:40 PM
Mă bucur că ai rezolvat! Și eu mai fac din astea și realizez apoi ce s-a întâmplat!
Te mai așteptăm în Comunitate!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor