anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange TV Go eroare stream

Soimar
Junior
De ce da eroare de stream in aplicatia Orange tv go? Nu functioneaza. Cum pot rezolva?
9 Răspunsuri 9

And04
Senior
Salutare, @Soimar A mai semnalat mai devreme cineva o problema tot pe Orange TV Go....tind sa cred ca este o problema tehnica temporara. Pentru mai multe detalii poti suna la 300, la Serviciul Clienti.

Vio73
#StarMember
Salutare! Așa cum am spus și pe un alt topic asemănător, te poți deloga și reloga, apoi, dacă nu funcționează, poți dezinstala și reinstala aplicația, iar în ultimă instanță poți apela la 300 sau mai bine poți scrie la adresa aplicatii@orange.com. Dar nu poți rezolva in weekend, din păcate. Sunt foarte promți și îți pot spune că am rezolvat rapid, de mai multe ori, scriind la acea adresa de email. Succes!

delfinas
#StarMember
Da, probabil că e ca atunci când aplicația My Orange a avut probleme și trebuia să dezinstalezi și să reinstalezi aplicația sau, mai simplu, să ștergi datele din Setări - Aplicații - Aplicația - Orange TV Go - Stocare - Ștergeți datele .

Soimar
Junior
Mulțumesc frumos pentru răspunsul prompt!

delfinas
#StarMember
Cu plăcere! Sa ne spui daca și cum s-a rezolvat problema.

krossmen
Începător
Este o problema generala in aplicatia Tv Go la utilizatorii din Roaming, vezi raspunsul oficial aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2894827-vizionez-niciun-program-tv-orange-tv-go-ungaria

Ileana_1
Junior entuziast
Nu functioneaza nici cu cablu de internet introdus in Tv Go Box.Ei spun in declaratia oficiala ca nu functioneaza prin wifi.Nu functioneaza deloc , nici prin cablu.Problema este la ei.Serviciul tehnic cand am sunat a spus ca nu au o data concreta sa imi spuna cand se remediaza problema.

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Incidentul a fost remediat. Serviciul este din nou funcțional în roaming SEE. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere și răbdare. @Soimar, ne poți confirma că este în regulă acum și la tine?

Soimar
Junior
Da, s-a remediat problema. Mulțumesc!