la 02-01-2025 08:30 PM
Salutare! Stie cineva daca se poate elimina un anume canal din grila mea de programe?
02-01-2025 08:49 PM - editat 02-01-2025 08:57 PM
Salut,
Ne poți spune despre ce canal este vorba?
Canalele incluse in pachetul de bază nu pot fi eliminate de către furnizor la cerere.
Daca este vorba despre canale achiziționate prin extraoptiuni atunci poți renunța la extraoptiunea respectiva (extraoptiunea HBO/Hungarian).
In funcție de televizorul avut exista posibilitatea ascunderii/ștergerii anumitor canale din lista, însă la o scanare automata acestea vor reapărea.
In aceste situații este de preferat crearea unor liste cu canalele favorite.
Unele televizoare Smart permit blocarea canalelor cu un cod pin și de asemenea blochează cu un cod pin posibilitatea scanării automate.
la 02-01-2025 09:49 PM
Salutare!
Nu se pot elimina canale din grilă doar dacă este extraopțiune , pe care o poți dezactiva.
Poți să-ti faci listă cu canale favorite, dacă este un tv ,,deștept" .
Altceva , nu prea văd ce poți face!
A mai fost cineva zilele trecute care spunea și cerea tot așa ceva. Îți mărturisesc faptul că noi , majoritatea, ne dorim cât mai multe canale și dacă se poate, de calitate. Cred că niciun operator nu a luat în calcul că cineva dorește mai puține canale. Dar există, așa cum ți-am spus deja, varianta listei de canale favorite, pe care o poți pune în aplicare!
Baftă multă și La mulți ani!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor