anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare de tip stream la Orange tv go in roaming

Boby1923
Începător
Eroare de tip stream îmi apare la aplicația Orange tv go ,menționez ca a mers perfect pana aseară, de azi de dimineață nu mai merge nici-un canal, a mers pe același tip de internet... ce pot face?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Confirmăm și noi că incidentul a fost remediat. Serviciul este din nou funcțional în roaming SEE. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere și răbdare.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

David_1123
Începător
Aceiasi problema ,tot de aseara...

Dani-me
Junior
Eroare de tip stream(S004),de o zi nu mai pot să urmăresc nici un program TV cu Orange tv go în Ungaria doar pe date mobile.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Boby. Poti accesa acest articol cu privire la problema ta. In caz conctrat poti suna la 300pt mai multe detalii. Link articol:https://comunitate.orange.ro/questions/2831047-rezolvat-eroarea-c004-canalele-orange-tv-go Sper sa te ajute.

delfinas
#StarMember
Sunt mai multe topice deschise pe același subiect, unul după altul. Ar fi bine sa nu mai deschideți altul identic, ci sa comentați la cele deja existente și să incercati să aplicați sfaturile de acolo.

Vio73
#StarMember
Probabil că au apărut probleme la foarte multe persoane consecutiv!

Geo10
Junior entuziast
Nici la mine nu funcționează în Italia... Aceeași problema de vineri....

delfinas
#StarMember
Geo, pentru cei care vad Orange TV Go in roaming, raspunsul e aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2894827-vizionez-niciun-program-tv-orange-tv-go-ungaria

Neaplicabil
Nici eu nu mai pot urmări programele tv.cand sunt conectată la wifi, dacă mă deconectez și rămân pe datele mobile, merge perfect și mă întreb dacă nu cumva este de la ei pentru a mă taxa , fiindca că mi-a expirat roamingul.

DanielaH
Moderator
Salut! În acest moment unii clienti Orange aflați în roaming SEE nu pot accesa aplicația Orange TV Go dacă sunt conectați la Internet prin intermediului WI-FI. Aplicația poate fi folosită momentan doar prin intermediul rețelei de date mobile. Colegii de la Departamentul Tehnic fac demersurile necesare pentru remedierea problemei într-un timp cât mai redus. Mulțumim pentru înțelegere.

Neaplicabil
E aberant ceea ce spuneti, de ce nu este invers, sa funcționeze conectat la wifi și nu la datele mobile, pentru că totul se rezuma la bani ,sigur dacă eram in roaming nu apărea această problemă.....in fine asta e, dar mai sunt si alte retele de telefonie așa că..... Multumesc pentru raspuns!

Neaplicabil
Imi pare rău că am plătit factura ! Sunteti neseriosi ,atâta timp cât plătesc abonamentul și acasă nu se uita nimeni la tv. vreau să beneficiez în roaming !!! M-ați taxat în plus față de abonament inainte de a expira roamingul dar nu am făcut nici o sesizare, am lăsat de la mine,iar acum veniti cu tampenia că se lucrează la remedierea situației !!! Să vă fie RUSINE ORANGE !

Viocat
Senior certificat
Angelica incearca sa folosesti aplicatia prin wifi fara locatie activata, poate merge asa

Geo10
Junior entuziast
Ok.. Mulțumesc..

Neaplicabil
Vă ia mult timp să remediați problema, nu am inteles de ce pe datele mobile funcționează și pe wifi nu !!!! Vă dau tot eu raspunsul, ca sa taxați ,de aceea, de parcă nu ar fi suficient abonamentul lunar, va bateti joc de clienti !!!CUM SUNT SI ALTE AGENTII VOI SCHIMBA CONTRACTUL DE LA ORANGE.