anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare de tip stream la Orange tv go in roaming

Boby1923
Începător
Eroare de tip stream îmi apare la aplicația Orange tv go ,menționez ca a mers perfect pana aseară, de azi de dimineață nu mai merge nici-un canal, a mers pe același tip de internet... ce pot face?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Confirmăm și noi că incidentul a fost remediat. Serviciul este din nou funcțional în roaming SEE. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere și răbdare.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Neaplicabil
Alte rețele de telefonie ,tv.si internet, am gresit spunând agenții. În scurt timp ma voi muta de la orange.

DanielaH
Moderator
@Angelica, îți înteleg nemulțumirea și îmi pare foarte rău pentru această situație. Momentan nu avem un termen estimativ pentru remediere, dar te asigur că sunt depuse toate eforturile de către colegii noștri pentru a rezolva cât mai rapid.

Neaplicabil
Cât timp va ia sa remediați problema cu eroarea de tip strem???? Promiteti ca si guvernanții care de fapt sunt mincinoși, asa si voi , realitatea de fapt este alta, nu există nici o problemă, problema este BANUL, ....De ce sa privesc eu gratis conectată la wifi, cand ma puteti taxa folosind datele mobile . Exista vreo explicație logică pentru așa zisa eroare de tip stream, adică conectată la wifi nu functioneaza iar pe datele mobile merge fara nici o problemă, sunt sigura ca nu !!!! RUSINE ORANGE !!!!!

Geo10
Junior entuziast
In aplicație îmi apare mesaj sa urmăresc partidele din seara aceasta și când întru sa vad meciul.............. ect................... Bravo Orange și când te gândești ca am vorbit bine de voi in stânga și în dreapta... Am recomandat.... E o săptămână de când nu vad nimik.... Bravo... Bravo... Bravo

Angelica
Începător
ALOOOO, ORANGE !!!! Când rezolvați eroarea de tip stream????.....va raspund tot eu, NICIODATA, nu există nici eroare , așa vreți voi, ca să TAXAȚI atunci cand abonatul utilizează datele mobile, unde merge fara probleme!!!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Confirmăm și noi că incidentul a fost remediat. Serviciul este din nou funcțional în roaming SEE. Mulțumim încă o dată pentru înțelegere și răbdare.