anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare A910 in aplicatia Orange TV Go

AndreiN
Vizitator

In aproape fiecare seara vreau sa ma uit la Kanal D si imi apare eroarea A910 in care precizeaza ca nu se poate difuza online programul (Nu se intampla mereu, sunt zile in care pot sa vad). Intrebarea e urmatoarea: eu daca platesc abonament la Orange Tv + internet si am un fel de abonament si pe Orange TV Go, atunci de ce nu am dreptul sa ma uit pe acel canal? De difuzat, deja se difuzeaza pe televizor si ar trebuii sa fie o oglindire a programului deci de ce? 

4 Răspunsuri 4

Trixen
#StarMember

Salutare,
Nu folosesc Orange TV Go (am incercat, dar erau multe canale care nu mi-au mers, asa ca am renuntat).

- mentionezi Kanal D - alte canale functioneaza corect cand acesta nu merge?
- mentionezi o eroare intermitenta. Oare aceasta eroare apare doar in timpul unor anumite emisiuni/filme/programe (tot timpul aceleasi) sau se intampla la aceeasi emisiune uneori sa mearga si alteori sa nu?
- se intampla sa iti mearga, apoi sa nu mearga, apoi sa mearga iar, la interval de cateva minute?

In cazul unor programe si emisiuni, este posibil sa fie o problema cu dreptul legal de a redifuza in online si din acest motiv sa nu mearga. Adresez aceste intrebari pentru a intelege putin mai bine daca e ceva intermitent aleatoriu, daca exista vreun specific (canal, emisiune).

Iti multumesc.

Orice altceva merge si urmaresc un serial insa sunt zile in care nu imi apare eroarea ca si cum nu e legal sa difuzeze online. Ma gandesc ca ar trebuii din moment ce platesc un abonament sa mearga.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Sunt anumite canale care au restricționat în anumite momente de streaming-ul din motive de drepturi de autor.

Ai mai multe detalii aici , mai jos în pagină, la ,, Întrebări frecvente " și în poză.

Vio73_0-1731555615492.jpeg

Baftă!

MihaiC99
Junior

Salut,

Ne poți spune între ce ore îți apare eroarea (se difuzează o anumită emisiune la acea oră).

In momentul in care apare eroarea ne poți transmite si noua aici in comunitate sa vedem daca eroarea apare și la noi.

Cel mai probabil este o eroare legată de drepturile de difuzare.

O zi frumoasa!