anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reînnoire contract TV cu oferta noua

borundel
Junior
Figurez cu contract (încă doua luni) la Orange TV prin satelit, am primit o oferta destul de Ok fibra și TV și după câteva zile aflu ca trebuie sa plătesc și contractul vechi pana expira pe lângă contractul nou, este posibil așa ceva?!
6 Răspunsuri 6

Vio73
Campion certificat
Salutare! Dacă ți s-a făcut oferta pe contractul vechi, nu e nicio problemă. Să nu ți se fi făcut un alt contract. În ultimele 3 luni poţi primi fără probleme o nouă ofertă de reprelungire, deci se poate. Baftă!

DanielaH
Moderator
@borundel, este vorba de un contract nou sau o prelungire la contractul existent?

borundel
Junior
Ce am discutat mi a spus prelungirea (adică înlocuirea antenei prin satelit cu fibra) și aflu după ca voi plăti și contractul vechi cât mai e valabil…

borundel
Junior
Concluzia azi...după discuție nemaipomenita cu cei de la Orange - având un contract care expira in luna 12 cu o antena prin satelit care are un semnal după chef și dorind sa o înlocuiesc cu fibra tot de la ei ....eram obligat sa plătesc rezilierea contractului (120lei) sau să-l plătesc încă 4 luni. Ce m a deranjat când mi a prezentat oferta și știind situația cu antena prin satelit nu a menționat aceata chestie contractuala (plătesc rezilierea sau satelitul (încă 4 luni) + fibra(contract nou).

borundel
Junior
vor trece ușor cele 4 luni și sper sa nu mai aud de acest subiect!

Vio73
Campion certificat
Normal, dacă ai fibră de la Orange în zonă și ești tot la ei, ar trebui să te migreze la acest serviciu fără probleme, închizându-ți antena satelit. Eu zic să faci o sesizare din secțiunea Contact. https://www.orange.ro/contact/ Succes!