anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reînnoire contract TV cu oferta noua

borundel
Junior
Figurez cu contract (încă doua luni) la Orange TV prin satelit, am primit o oferta destul de Ok fibra și TV și după câteva zile aflu ca trebuie sa plătesc și contractul vechi pana expira pe lângă contractul nou, este posibil așa ceva?!
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ți s-a făcut oferta pe contractul vechi, nu e nicio problemă. Să nu ți se fi făcut un alt contract. În ultimele 3 luni poţi primi fără probleme o nouă ofertă de reprelungire, deci se poate. Baftă!

DanielaH
Moderator
@borundel, este vorba de un contract nou sau o prelungire la contractul existent?

borundel
Junior
Ce am discutat mi a spus prelungirea (adică înlocuirea antenei prin satelit cu fibra) și aflu după ca voi plăti și contractul vechi cât mai e valabil…

borundel
Junior
Concluzia azi...după discuție nemaipomenita cu cei de la Orange - având un contract care expira in luna 12 cu o antena prin satelit care are un semnal după chef și dorind sa o înlocuiesc cu fibra tot de la ei ....eram obligat sa plătesc rezilierea contractului (120lei) sau să-l plătesc încă 4 luni. Ce m a deranjat când mi a prezentat oferta și știind situația cu antena prin satelit nu a menționat aceata chestie contractuala (plătesc rezilierea sau satelitul (încă 4 luni) + fibra(contract nou).

borundel
Junior
vor trece ușor cele 4 luni și sper sa nu mai aud de acest subiect!

Vio73
#StarMember
Normal, dacă ai fibră de la Orange în zonă și ești tot la ei, ar trebui să te migreze la acest serviciu fără probleme, închizându-ți antena satelit. Eu zic să faci o sesizare din secțiunea Contact. https://www.orange.ro/contact/ Succes!