anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tentative de instalare echipament Orange

Haedine
Explorator

Bună ziua,

De la începutul lunii am făcut upgrade la contractul de fibră, de la 1000 am trecut la 2300.

Pentru a putea beneficia de această viteză, clar trebuie schimbat echipamentul existent cu unul superior.

De la începutul lunii, de când am primit noul contract, primesc mesaje pentru instalarea echipamentului în ziua X, ora Y, doar ca să primesc peste câteva ore că s-a modificat ora și ziua. Mai mult, când într-un final a reușit să vină un tehnician cu echipamentul, dar instalarea nu s-a putut face pentru că erau 2 cereri deschise și niciuna nu funcționa pentru a putea activa echipamentul nou.

Ce vreau să mai evidențiez este faptul că au trecut și cele 14 zile în care eu ar fi trebuit să testez noile condiții din contract, în speță viteza superioară, dar nici până în ziua de astăzi n-am putut face acest lucru.

Se poate investiga totuși ce se întâmplă în cazul meu ?

În încheiere, ar fi totuși ok ca acele ore să se respecte, pentru că nu toți lucrăm de acasă/suntem acasă 24/7 pentru a înlocui în 5 minute un echipament.

1 Răspuns 1

DanielaH
Moderator

Salut, @Haedine!

Ne dai, te rog, codul de abonat? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta și să ne ofere un update. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).