anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Program Filmnow

Dadi20
Începător
Bună seara! Știe cineva dacă pe viitor se va introduce programul TV Filmnow în liste de canale? Și dacă da, când?...
Mulțumesc pentru răspuns!
7 Răspunsuri 7

Neaplicabil
Acest canal este exclusiv pt digi, doar la ei se găsește, nu o sa îl vezi niciodată la alți operatori

delfinas
#StarMember
Da, așa e, Film Now e canalul de filme al RCS-RDS. La început se numea Digi Film. Așa că nu se poate regăsi în oferta altor furnizori TV.

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu cred nici eu că îl vei vedea vreodată la alți operatori, dar cred că sunt o multitudine de canale și alte oportunități alternative, cum ar fi Netflix, HBO, etc. Orange le- a oferit și le oferă temporar și pe acestea gratuit, celor care au prins aceste oferte, printre care mă aflu și eu. Deci din acest punct de vedere, există multiple alternative!

teacher_
#StarMember
Salut! Am urmărit Film Now cu destul interes, și pot spune că până anul trecut au avut filme decente. Însă de la o vreme, au început să se repete, moment în care am zis stop. Asta e așa, puțin off topic. Daca vrei filme cât de cât bune, fa abonament la HBO, că de ieri și-au schimbat interfața și au îmbunătățit calitatea filmelor oferite.

Pololică
#StarMember
Doar daca Digi va dori sa-l dea mai departe (asa cum face cu UTV). Dar ma indoiesc sa se intample.Identic Digi Sport. Daca le-ar da la altii, cred ca ar ramane doar cu firele pentru net. Ar pierde foarte multi clienti.

Viocat
Senior certificat
Doar daca cei de la digi vor obtine la schimb alte posturi existente doar in reteaua orange, insa nu cred sa existe prea curand o asa colaborare

Pololică
#StarMember
@Viocat: ai spus-o prea diplomat: nu crezi ca Digi vor lasa de la ei. Eu sunt mai direct: nu vor (nu au intentia). Desi piata pentru canalele lor sigur (n-are sens sa spun de Digi Sport), isi taie craca de sub picioare daca le dau drumul si la altii (pe sume de bun simt, nu cat cere HBO la abonamentele cu plata directa).