anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme vizionare FCSB-Aberdeen in Orange TV Go

user_17815964
Junior

Orange își bate joc de abonații proprii. Mi-au trimis notificare ca pot vedea meciul FCSB - Aberdeen în Orange TV Go și când colo, nu se poate, zice ca nu sunt abonat la acest canal. Niște **** **** Orange.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

In primul rand, atentie la limbaj!!! Inteleg supararea, dar nu se justifica limbajul vulgar, aici nu esti la peluza!

Tu cum ai incercat sa vizionezi canalul Pro TV pe Orange TV Go? Erai logat pe acest serviciu? Unde te afli: in tara sau strainatate?

"Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de TV.
Clienții care au activată una dintre opțiunile Orange TV Go pot viziona canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go."

DETALII: https://www.orange.ro/tv/tv-go/

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

delfinas
#StarMember

In primul rand, atentie la limbaj!!! Inteleg supararea, dar nu se justifica limbajul vulgar, aici nu esti la peluza!

Tu cum ai incercat sa vizionezi canalul Pro TV pe Orange TV Go? Erai logat pe acest serviciu? Unde te afli: in tara sau strainatate?

"Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de TV.
Clienții care au activată una dintre opțiunile Orange TV Go pot viziona canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go."

DETALII: https://www.orange.ro/tv/tv-go/

MihaiC99
Campion

Salutare!

Notificarile sunt trimise tuturor utilizatorilor Orange TV go care au instalată aplicația pe telefon/tableta (indiferent daca au acces sau nu la canalul respectiv).

Din păcate, doar utilizatorii care au activata opțiune GO Premium, GO Esențial sau GO Mini au acces la acest canal (PRO TV) prin intermediul telefonului sau tabletei.

Poți verifica opțiunile disponibile si listele de canale aferente fiecărei optiuni accesând linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/tv/tv-go/optiuni-tv-go/ 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ești client și pe tv?

Altfel e greu de presupus că ar putea funcționa!

user_17815964
Junior

Sunt client de mobil Orange. Pe telefon merge Pro TV, am vrut sa vad pe smart TV meciul, pe ecran mare. N-am cablu TV. Nu-mi trebuie. RAR ma uit și eu la ceva la TV. Sunt în tara, atâta lucru știu și eu ca merge doar in țară. Sunt logat cu același cont și pe smart TV. Explicați-mi de ce pe telefon merge și pe smart TV nu? Doar nu stau să mă chiorăsc la telefon. Până la urma am renunțat. E aiurea complet.

Din păcate, pentru a vedea pro TV pe un Smart TV trebuie sa ai un abonament tv.

3268.jpg

Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD pot fi vizionate petelevizor prin intermediul aplicatiei Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clientii care au un abonament de TV.

Informațiile le găsești aici.

In răspunsul meu de mai sus exista explicația, între ghilimele.  Ți-am scris exact ce scrie pe site. Pe tv pot vedea Orange TV Go DOAR cei care au abonament de TV de la Orange. Clienții de mobil, pot accesa Orange TV Go DOAR pe smartphone sau tabletă. Asta e regula demult, nu de acum.

user_17815964
Junior

Ms de răspunsuri. Să fie ei sănătoși, nu-mi pun eu cablu ca să văd Pro TV pe televizor. Care mai e logica atunci? Dacă am cablu mă uit la pro TV pe cablu, nu din Orange TV Go să se vadă cu delay… Ciudate condiții oricum la Orange ăștia, când crezi ca faci o afacere cu Orange TV Go, de fapt postul care e mai importat e banat pe TV :)))

Cred că pb vine de la trustul Pro, pt că ei nu lasă online posturile la liber, ei având aplicația Voyo, care trebuie plătită. 

Există mai multe aplicații prin care poți urmări PRO TV, iar dacă televizorul tău este compatibil cu funcția de screen mirroring/cast, poți reda postul direct pe ecranul TV.

Salutare!

Motivele pot fi multiple, printre care acordurile dintre producator (canal TV) si distribuitor (cablist) privind retransmisia. Unele pot fi indisponibile online (unele emisiuni tv sau competitii sportive).

Inca nu am testat noua aplicatie Digi TV (s-a lansat ieri parca) si ar fi disponibila si pe WebOS (televizoare LG). In aplictia de mobil nu am gasit Pro TV, dar am gasit Cinethronix, canal care nu mai e disponibil pe cablu...

Legat de aplicatia pentru TV: sa stii ca sunt persoane care nu vor sa traga fire si folosesc aplicatia. Caz concret: ai abonament la o adresa, dar nu vrei sa mai platesti un al abonament pentru 2-3 canale in alta parte (poate la tara, la bunici, etc). Ar fi ideala o astfel de aplicatie care sa permita majoritatea canalelor (cu internet prin cartela). Eu sunt abonat tv la Digi si mai folosesc aplicatia Orange TV Go pentru canalele pe care nu le pot viziona la Digi.

user_17815964
Junior

Multumesc tuturor pentru răspunsuri și clarificări, e clar ca Orange e în cârdășie cu trustul Pro ca să facă bani, amândouă entitățile… Pro Tv prin Voyo și Orange prin transmisia Pro TV doar dacă ai cablu de la ei…:))))))  **beep** să fii să nu înțelegi fraiereala pe față impusă de Orange! 
Sunt o tonă de stream-uri pe internet care transmit ce transmite Pro TV sau Voyo sau orice alt canal, vorba aia, trebuie doar TFG… dacă înțelegeți acronimul… :))))))

Plus ca vad ca exista și agenți Digi infiltrați aici prin comentarii, și-și fac reclamă la Digi Online, și nimeni nu baga in seamă, sunt lăsați să scrie ce vor ca să-și facă reclamă la platforma lor… :)))) Ironic, nu? Sau poate așa e trendul, ori a plătit ceva bani grei “undeva” să-și facă reclamă pe grupul de suport Orange… :)))))

Pana la urma, nu o să-mi fac abonament la cablu TV nici la DIGI nici la Orange, pana nu-mi dau ei gratis televiziunea ca le plătesc abonamentul de mobil, de la mine nu or sa vadă niciun ban în plus. La ce gunoaie se transmit la TV, trebuie sa fii misogin sa mai și plătești pentru ele!

Exista torenți pentru informația de calitate pe care o urmăresc eu! Puteți să ziceți orice, nu-mi pasă, rămâneți voi cu ce vă livrează posturile TV… 😉

Sanatate tuturor! Faceți ce vreți!

Ca tot vorbim de Digi: aplicația de TV pentru televizor nu are PRO TV, și are cel puțin 3 canale în plus față de cablu: Cinethronix, Exploris și Prima History (canalul celor de la Prima l-am văzut prima data la TV în județul Olt, dar în București nu). 

Legat de decizia ta de a te abona sau nu la cablu TV îți aparține, deși, în afara de canalele de documentare (pe care încep să le număr pe degete la care mai merită să mă uit), nu prea mai am ce viziona.

Și când zici ca sunt agenți Digi, sper ca nu te referi la mine... Sunt unul care ii faultează. Și atâta timp cât comparația ajută clienții Orange sa beneficieze (din partea Orange, evident) de servicii mai bune... 

Și o ultimă comparație între Digi și Orange (pe mobil) : în casă semnalul Digi e mai bun decât la Orange (nu la viteză de net, cât să pot vorbi fără apel Wi-Fi activ), dar VOLTE la Digi este sub nivelul celor de la Orange (căderi de semnal din 4G în 2G, chiar și peste stradă). Și telefonul pe care în folosesc e același de peste 3 ani cu aceleași cartele în el. 

E alegerea ta ce urmărești și pe ce canale/platforme, dar nu te gândi că peste tot sunt teorii ale conspirației. Eu am mobilul principal de la Orange, unul secundar de la Vf, unul de la Digi, ca sa se uite tata pe tabletă, iar serviciile fixe le am tot de la Digi. Nu fac lobby nimănui, dar asta mă ajută să compar serviciile. Posturile Intact și Pro au, pt online, serviciul propriu, Antenaplay sau Voyo și nu lasă, oficial, mai nimic la liber altor provideri/platforme. A, și trustul Prima e cam la fel, cu Primaplay, mai ales în cazul canalelor de sport. De la Intact, doar Antena 3 e la liber, pt că e post de stiri, iar de la Prima, știu de Cinemaraton la liber. E dreptul lor sa îngrădească accesul la ce transmit, pt că investesc mulți bani in programe, transmiterea meciurilor, filme etc.