anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme redare continut video prime video

BMM
Începător

Dispozitivul tău este conectat la internet printr-un serviciu VPN sau proxy. Dezactivează-l și încearcă din nou. Pentru mai multe informații ajutătoare, accesează primevideo.com/vpn.

A mai intalnit cineva problema asta?

Router  ZTE F6600R

14 Răspunsuri 14

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Nu…dar intrebarea este: e corecta informatia? Exista un VPN? Se rezolva problema daca il dezactivezi?

Client Orange

BMM
Începător

Nu exista, conectat prin date mobile, reda continut video

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Bun, daca prin date mobile merge, inseamna ca problema este cu IP-ul dat de Orange pe router... Ca idee, poti incerca si un VPN, cu IP de RO, si vezi daca merge. Evident, nu e o solutie pe termen lung, dar macar poti confirma daca problema e intr-adevar la Orange sau nu.

Ulterior, trebuie facuta o sesizare la Orange sunand la 300 sau 0374 300 300 (ramura 1-3-2). Daca esti client Orange Romania (nu fostul Telekom Fix), ai la dispozitie si varianta chat-ului Djingo.

Client Orange

Am vorbit la Orange, au spus că din punctul lor e ok, să iau legătura cu  amazon prime. Sunt  abonat nou, instalat tv și internet cu router acum câteva zile 

FLo1
#StarMember

@BMM: Bun venit în Comunitate. Ca să clarificăm: încerci să accesezi ”Prime video” din România sau din altă țară? Ideea este că la acel mesaj aplicația detectează că accesezi streaming-ul de pe un IP din afara României, de aceea o confirmare a situației (locației) ar clarifica situația. 

BMM
Începător

Sunt din județul Cluj, serviciul instalat în 27.01.2023, nu folosesc vpn sau proxy, date mobile  orange  funcționează, router ZTE wifi 6 orange nu pot viziona în video prime.

FLo1
#StarMember

@BMM: De când se manifestă eroarea? Ce conținut încerci să vizionezi și nu îți este permis? 

S-ar părea că nu orice conținut îți este permis la vizionare, motiv pentru care ți se afișează acel mesaj de eroare. Mai multe detalii si aici.

BMM
Începător
  • Orice conținut video apare ca : Dispozitivul tău este conectat la internet printr-un serviciu VPN sau proxy. Dezactivează-l și încearcă din nou. Pentru mai multe informații ajutătoare, accesează primevideo.com/vpn.
  • Atât pe telefon, laptop, smart tv

FLo1
#StarMember

@BMM: Conținutul diferă de la o țară la alta, la fel cum nici subtitrări nu ai la toate programele /filmele. Deci vezi care conținut e dedicat pentru RO și acela ar trebui să fie funcțional. 

BMM
Începător

 

 același film redare router,  apoi date mobile 

Screenshot_20230201_061309_Prime Video.jpg

Screenshot_20230201_061417_Prime Video.jpg

 La digi nu exista această problemă 

FLo1
#StarMember

@BMM: Dacă poți, verifică locația IP-ului extern (cel văzut în internet). Vei observa că la router îți indică până și localitatea din RO, pe când la cel de mobil.... să te bucuri dacă o fi din RO. Sau cel puțin DNS-ul Serverului IP să fie de prin RO. Eu de multe ori, pe date mobile, cu locație în Cluj am alocat IP de prin Constanța sau Suceava.

BMM
Începător

Atunci nu e problema mea, e a celor de la Orange 

FLo1
#StarMember

@BMM: Ca o soluție de compromis, poți crea pe IP-ul de la router un VPN, pe care, printr-o aplicație mobilă de VPN să te poți conecta. Mai mult ca sigur ”nu-și va da seama aplicația de PRIME” că ai conexiunea printr-un VPN. 

BMM
Începător

Am observat că dacă pornesc pe date, apoi trec pe wireless, mă lasă să văd acel conținut, după care se repetă povestea.