anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme redare continut video prime video

BMM
Începător

Dispozitivul tău este conectat la internet printr-un serviciu VPN sau proxy. Dezactivează-l și încearcă din nou. Pentru mai multe informații ajutătoare, accesează primevideo.com/vpn.

A mai intalnit cineva problema asta?

Router  ZTE F6600R

14 Răspunsuri 14

arsradu
#StarMember

Nu…dar intrebarea este: e corecta informatia? Exista un VPN? Se rezolva problema daca il dezactivezi?

Client Orange

BMM
Începător

Nu exista, conectat prin date mobile, reda continut video

Bun, daca prin date mobile merge, inseamna ca problema este cu IP-ul dat de Orange pe router... Ca idee, poti incerca si un VPN, cu IP de RO, si vezi daca merge. Evident, nu e o solutie pe termen lung, dar macar poti confirma daca problema e intr-adevar la Orange sau nu.

Ulterior, trebuie facuta o sesizare la Orange sunand la 300 sau 0374 300 300 (ramura 1-3-2). Daca esti client Orange Romania (nu fostul Telekom Fix), ai la dispozitie si varianta chat-ului Djingo.

Client Orange

Am vorbit la Orange, au spus că din punctul lor e ok, să iau legătura cu  amazon prime. Sunt  abonat nou, instalat tv și internet cu router acum câteva zile 

FLo1
#StarMember

@BMM: Bun venit în Comunitate. Ca să clarificăm: încerci să accesezi ”Prime video” din România sau din altă țară? Ideea este că la acel mesaj aplicația detectează că accesezi streaming-ul de pe un IP din afara României, de aceea o confirmare a situației (locației) ar clarifica situația. 

BMM
Începător

Sunt din județul Cluj, serviciul instalat în 27.01.2023, nu folosesc vpn sau proxy, date mobile  orange  funcționează, router ZTE wifi 6 orange nu pot viziona în video prime.

FLo1
#StarMember

@BMM: De când se manifestă eroarea? Ce conținut încerci să vizionezi și nu îți este permis? 

S-ar părea că nu orice conținut îți este permis la vizionare, motiv pentru care ți se afișează acel mesaj de eroare. Mai multe detalii si aici.

BMM
Începător
  • Orice conținut video apare ca : Dispozitivul tău este conectat la internet printr-un serviciu VPN sau proxy. Dezactivează-l și încearcă din nou. Pentru mai multe informații ajutătoare, accesează primevideo.com/vpn.
  • Atât pe telefon, laptop, smart tv

FLo1
#StarMember

@BMM: Conținutul diferă de la o țară la alta, la fel cum nici subtitrări nu ai la toate programele /filmele. Deci vezi care conținut e dedicat pentru RO și acela ar trebui să fie funcțional. 

BMM
Începător

 

 același film redare router,  apoi date mobile 

Screenshot_20230201_061309_Prime Video.jpg

Screenshot_20230201_061417_Prime Video.jpg

 La digi nu exista această problemă 

FLo1
#StarMember

@BMM: Dacă poți, verifică locația IP-ului extern (cel văzut în internet). Vei observa că la router îți indică până și localitatea din RO, pe când la cel de mobil.... să te bucuri dacă o fi din RO. Sau cel puțin DNS-ul Serverului IP să fie de prin RO. Eu de multe ori, pe date mobile, cu locație în Cluj am alocat IP de prin Constanța sau Suceava.

BMM
Începător

Atunci nu e problema mea, e a celor de la Orange 

FLo1
#StarMember

@BMM: Ca o soluție de compromis, poți crea pe IP-ul de la router un VPN, pe care, printr-o aplicație mobilă de VPN să te poți conecta. Mai mult ca sigur ”nu-și va da seama aplicația de PRIME” că ai conexiunea printr-un VPN. 

BMM
Începător

Am observat că dacă pornesc pe date, apoi trec pe wireless, mă lasă să văd acel conținut, după care se repetă povestea.