anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme HD

UAna
Vizitator

Buna, am o problema, multe canale in special HD nu funktioneaza. De ex PrimaSport 2-5 HD nu functioneaza si Analog nu le gasesc in grila. Antena 3, Antena 1  de asemenea nu le gasesc.

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

Serviciul TV analog este in curs de închidere la Orange. Cel mai probabil nu mai este disponibil in zona ta. Ce abonament de televiziune ai? Pentru conexiunea la tv folosești un receiver?

Încearcă o rescanare a grilei de canale.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu sunt analog la Orange  și de aceea. Încearcă o rescanare a întregii grilei, pentru că funcționează. 

Vio73_0-1766913794158.jpeg

Baftă!

UAna
Vizitator

am rescanat, din pacate nu  functioneaza...

Ai încercat în timpul scanării să selectezi la furnizor Alți/Altele.

Pachetul avut include canalele PrimaSport 2-5? Folosești card CI?

Ce canale ți-a băgat între pozițiile 200-300? Te întreb pentru că Prima Sport sunt de la 200-204.

Vio73_0-1766926295584.jpegVio73_1-1766926315329.jpeg

201 PrimaSport 1 HD (functioneaza), 202-205 PrimaSport 2- PrimaSport 5 HD nu functioneaza

Din câte știu eu, astea sunt în pachetul Premium. Dacă ai pachetul mai ieftin, atunci este explicabil.

Antena 1 HD este la poziția 2, iar Antena 3 HD, este la 101, am uitat să precizez și aceste lucruri. Scanează canalele în toate variantele care apar disponibile și având ci+ în tv, pentru a le deschide pe toate pe care le ai în grilă, în funcție de pachet. Posibil să nu le ai pe 2 și 5, dar tot la fel de posibil este să fie și altceva, adică să nu le ai scanate sau să nu le deschidă dacă nu ai ci+ etc.

Baftă!