anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme INTERNET SI TV !

repaRRulote
Începător

Am asteptat O ORA SI 40 MINUTE IN TELEFON LA SERVICIUL CLIENTI ... Am de probleme la internet si tv...  Orange ... cum rezolvam ?

Dupa amiaza internet FOARTE , FOARTE SLAB ... SUB DEMNITATEA ORANGE !  SEMNALUL TV , BRUIAT INTRE ORELE 17:30 - 22 , DOAR PE POSTUL TV REALITATEA + ....  UNII  LUCRATORI  DE PE TEREN , AROGANTI SI NEPROFESIONISTI ... 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să le scrii din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Dacă este o defecțiune generală, ai șanse mari să se rezolve mai repede, altfel e mai greu pe weekend.

Ai dat un resetare la ont? Adică ai introdus o scobitoare în acea găurică de pe spate unde scrie ,,Reset" și ai ținut apăsat câteva secunde până se sting toate ledurile? Ulterior trebuie să aștepți să se restabilească serviciile. Poți încerca și varianta asta.

Baftă multă!

Radutuby
Cunoscător

Salutare,  din păcate, timpii de așteptare pot fi foarte mari. Singura variantă este să mai încerci o dată și să ceri explicit deschiderea unei sesizări tehnice pentru internet și TV. Dacă nu reușești telefonic, încearcă și din aplicația My Orange. Spor

repaRRulote
Începător

Incurajator raspunsul tau .... dar crede-ma , de 8 luni ... mi-s-a cam luat !  De 4 luni jumate , merg pe hotspot , de pe telefon .... adica abonament tv-internet si abonament telefonie mobila . Platesc doua abonamente si consum de pe alt abonament platit ! Super nu ?  Renunt , la baietii astia portocalii , care nici macar un telefon nu dau ... trimit cate un baiat colaborator s-au angajat orange ... asta , angajat orange ... imi spune ca nu are ce face ... adica sa platesc ca dobitocul in continuare , ceva de care nu beneficiez ! Sti care este culmea ?... sunt client orange din 1998 ... Asta e raman cu telefonia ... cel putin aici e inca bine ! Pana cand ?