anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme conectare Orange TV Go

inforazvan
Vizitator

Bună tuturor,

Ieri seară am schimbat parola contului Orange, crezând că aceasta se va schimba automat și pentru Orange TV Go, dar nu a fost așa.

De fiecare dată când încerc să mă loghez pe Orange TV Go, îmi apare mesajul că există o problemă cu CAPTCHA, deși pe orange.ro mă pot autentifica fără probleme cu adresa de e-mail și parola. Am încercat să mă autentific și cu Facebook, iar această metodă funcționează atât pe orange.ro, cât și pe Orange TV Go. Ciudat.

Intrând în cont, la secțiunea „Abonamente și opțiuni”, în partea dreaptă, la „Asociază My Orange cu Orange TV Go”, primesc următorul mesaj:

„Acest nume utilizator este asociat cu un alt abonament Orange Home TV. Dacă dorești totuși să asociezi acest nume utilizator cu abonamentul TV selectat, opțiunea Orange, mai întâi anulează asocierea existentă.”

Ceea ce doresc este să pot schimba parola atât pentru contul Orange.ro, cât și pentru Orange TV Go și să folosesc aceeași parolă pentru ambele servicii.

Am încercat și opțiunea „Am uitat parola”. Introduc adresa de e-mail, apoi selectez „My Orange Fix”, însă nu se întâmplă nimic. Butonul nu pare să funcționeze, ca și cum ar fi un link inexistent (https://www.orange.ro/accounts/oro-com).

Sunt client venit din Telekom și am mai avut probleme cu vizionarea Orange TV Go și în trecut, când a trebuit să introduc CNP-ul.

Cum pot remedia aceste probleme?

Vă mulțumesc anticipat!

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Nu te poți autentifica folosind numărul de telefon?

Nu am un număr de telefon asociat profilului și nici nu am un număr de telefon din România. Am doar un abonament Orange pentru TV prin satelit.

DanielaH
Moderator

Salut, Răzvan! Bun venit în Comunitate!

Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Trimite-ne, te rog, în mesaj privat codul de abonat și adresa de e-mail asociată contului My Orange.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

DanielaH
Moderator

Colegii recomandă ștergerea datelor stocate în telefon pentru aplicația My Orange (nu My Orange fix, aceasta a fost decomisionată) - Setări - Aplicații - MyOrange - Stocare - Ștergere date, apoi o dezinstalare/ reinstalare a aplicației și conectarea în cont direct în aplicația mobilă nou instalată. De asemenea, de procedat la fel cu aplicația Orange TV Go, ștergere date + reinstalare. Să ne spui dacă funcționează.

Ți-am trimis în mesaj privat noul cod de abonat.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Am urmat toți pașii indicați, respectiv ștergerea datelor, dezinstalarea și reinstalarea aplicațiilor. Problema nu s-a rezolvat complet.

Aplicația My Orange funcționează acum și mă pot autentifica folosind adresa de e-mail și parola.

În schimb, în aplicația Orange TV Go nu reușesc să mă autentific. La încercarea de conectare îmi apare mesajul referitor la CAPTCHA și nu pot finaliza autentificarea. 

MihaiC99
Campion certificat

Poți încerca să-i contactezi și pe adresa de e-mail [email protected] pentru suport.