anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema Orange TV Go eroare C800

gabi16
Începător

De cateva zile, orice canal TV as vizualiza pe aplicatia Orange TV Go, acesta functioneaza cateva minute/zeci de minute, apoi se opreste cu eroarea C800 (Player encountered an error with the stream). Aplicatia este folosita pe un Xiaomi Mi Box S, insa problema apare si pe un Samsung A54 5G. Am incercat reinstalarea aplicatiei pe ambele dispozitive, diferite retele de internet, fara rezultat. 

18 Răspunsuri 18

MihaiC99
Explorator

Salut,

Daca vizionezi canalele neautentificat apare aceeași eroare?

Canalele "la liber" par sa functioneze fara probleme si autentificat, si neautentificat. Doar cele care necesita autentificare se blocheaza.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Poate fi o problemă pe contul tău și asta doar cei de la Tehnic sau de la Departamentul avizat o pot clarifica. Depune sesizare și sper să se rezolve!

Succes!

Încearcă să ștergi toate dispozitivele asociate contului Orange TV go din setări aplicație și apoi te loghezi din nou.

Daca nu merge intra și pe chat (ia legătura cu un operator) pentru o resetare a contului.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Salutare!

Dacă întâmpini probleme și după ce ai reinstalat aplicația, te sfătuiesc să le scrii din secțiunea Contact  sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Sper să reușești!

Baftă!

Marian82
Junior

Asa este nu funcționează  nici un canal ,  nici pe smartphone, s20 5g  nici pe smart tv, 

17355955551298725232146040182133.jpg

player google tv,  etc,  da eroare player c800 cum e mai sus , am schimbat retea tot problema o face de cateva luni cel putin pe canalele de sport , face buffering,  se blochează,  nu e nici o problema din divice-uri , problema e din aplicația Go tv , de pe smartphone si smart tv , ceva trebuie remediat. 

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut! 

@gabi16 & @Marian82 pentru a trimite colegilor să verifice situația, vă rog să ne oferiți următoarele informații:

• versiunea sistemului de operare
  • versiunea aplicației Orange TV Go
  • data și ora apariției inițiale a mesajului de eroare și textul de eroare

Vă mulțumesc!

1. android tv , divice: stick Google TV,  smart TV .

2. Ultima vers. aplicația Orange tv Go smartphone smart tv , android tv ..106 

3. da eroare tip stream C800 . 

Va mulțumim,  verificați avem nevoie de sărbători.  

MihaiC99
Explorator

Erorile apărute sunt:

C800 pe Smart Tv

1000000303.jpg

W800 pe browser

1000000317.jpg

A800 pe aplicația mobilă

1000000307.jpg

Eroarea apare destul de rar la mine și dispare după reselectarea canalului.

La mine cel putin pe stikul Google tv , numai ce deschid in 5 secunde imi da C800 imediat reîncarc iar c800 deci ? am instalat aplicația pe diverse device-uri nimic aceiași problema,  păcat aplicația veche cu ceva ani in urma ,  era mai bună și mai rapidă decât asta. 

Încearcă să ștergi toate dispozitivele asociate contului Orange TV go inclusiv stikul.

La sfârșit te conectezi doar cu stikul și vezi daca eroarea apare mai rar.

Am încercat peste tot e problema din aplicația Orange TV Go sau din serverul lor , problema persistă peste tot , în iptv , deci nu are nici o legătură device-urile mele ...

Sebakka
Începător

Buna.

Am si eu aceeasi problema de doua zile pe Google Chromecast in aplicatia updatata TV Go Orange. Mesajul primit pe TV este: " a aparut o eroare in transmisie de tip stream.(c800) "

Voyo, Netflix  si HBO Max merg excellent. De ce nu si Orange TV Go?

Poate cei de la Orange se sesizeaza din oficiu.

gabi16
Începător

I-am contact pe cei de la aplicatii@orange.com. Mi s-a spus ca este o problema generala, si ca problema a fost transmisa la dezvoltatorii aplicatiei pt remediere.