anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prima Sport 1 nu mai poate fi vizionat pe Orange TV Go

LeGO96_96
Junior

Prima Sport 1 nu mai poate fi vizionat pe Orange TV Go. Celelalte canale Prima Sport 2-5 pot fi vizionate în mod normal. Dar de ce nu mai pot viziona Prima Sport 1 fără niciun avertisment prealabil de la sfârșitul acestei săptămâni?

28 Răspunsuri 28

Razvan
#StarMember

Salutare! La mine merge, poate este o eroare pe contul tău. Ce sistem de operare folosești? Eu am incercat pe IOs.

PC deobicei dar nici pe telefon nu merge

MihaiC99
Campion

Salutare!

Am observat că problema apare doar la utilizatorii prepay, în timp ce pe abonament canalul este disponibil.

Ar trebui sa faci o sesizare către aceștia deoarece canalul ar trebui sa fie gratuit conform spuselor lor.

2994.jpg

dassi_0-1755534152917.png

Lafel imi apre si mie, multumesc o sa fac o sesizare!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vezi să nu fie doar anumite meciuri sau emisiuni întrerupte și în rest să fie ok. De asemenea, poate fi o problemă la tine pe cont! La mine, funcționează fără probleme, dar am și tv, pachetul mare.

Dacă nu vrea, le poți scrie din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Dacă ai prepay, posibil să fie ceva restricții și de la ei, dar cel mai bine este să întrebi

Succes!

Nu prea stiu diferenta intre prepay si abonament, eu am televiziunea/internet-ul de la orange si cu contul de abonat m-am conectat pe site fara a mai cumpara oferte suplimentare, dar multumesc de sfatul de mai sus, asa o sa fac!

În cazul tău, ar fi trebuit să ai acces la canal, având abonament de televiziune. La crearea contului, ai urmat pașii de asociere?

https://www.orange.ro/help/cum-am-acces-in-orange-tv-go-pe-toate-dispozitivele-mele-daca-am-un-abona... 

sau

https://www.orange.ro/help/daca-sunt-client-orange-romania-communications-cum-pot-accesa-in-orange-t... 

Atunci le scrii, pentru că trebuie să funcționeze. 

Bună seara,

Am exact problema descrisă mai sus, am făcut sesizare și deocamdată nu am primit niciun răspuns. Eu un pic ciudat să avem mai mulți probleme cu conturile 🤨 mentionez că sunt clientă OROC și am activat pachetul Sport Online. 

dassi
Junior

Am o problema cu ''Upsell not available in the app'' (cred)

Salut, de curand vad ca am o problema cu canalul prima sport 1 in particular, obisnuiam sa pot sa ma uit fara probleme la emisiuni sau la meciuri dar acum nu merge, este din cauza unei erori de cont sau sa schimbat ceva pe aplicatia iar postul a fost extins pe un alt plan de abonament? Postul prima sport2-4 merg bine fara probleme.

Legat de poza de mai jos: Cand incerc sa apas pe ''Get now'' nu se intampla nimic.

Imi poate clarifica cineva cum stau lucrurile?Multumesc!

LeGO96_96
Junior

Am acceptat canalele Prima Sport din oferta gratuită acum câteva luni. Acum însă funcționează doar canalele PS 2-5. Doar pe primul nu pot viziona nimic. Și primesc și eroarea „Upsell not available in the app” când vreau să vizionez canalul. Și mă uit pe PC prin pagina Orange TV Go.

LeGO96_96
Junior

Pentru mine, asta indică o eroare din partea Orange TV. Săptămâna trecută puteam să mă uit fără probleme la canalul Prima Sport 1, dar acum nu mai pot.

Adi9
Începător

La mine numai merge nici pe telefon nici pe laptop.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

S-a rezolvat situația cu vizionarea canalului Prima Sport 1?