anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prima sport 1 nu mai funcționează pe app in italia

Bună ziua, am incercat sa deschis prima sport 1 pe app de pe telefon și se mai deschide ( acest conținut nu poate fi accesat in roaming) știe cineva care e problema ,sau ce trebuie sa fac . mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai putea să-i contactezi pe adresa de email aplicatii@orange.com pentru a obține informații suplimentare. 

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Unde eatiin roaming? Sunt în Serbia și nu pot să văd nimic (nici pe Orange TV Go, nici Digi Online, nici pe Vodafone Tv +). Același motiv: sunt în roaming.

Screenshot_20250914_193122_ro.rcsrds.digionline.jpg

La celelalte două nu mă lasă să fac screenshot. 

DanielaH
Moderator

Salut, Florin!

Situația esste una cunoscută și colegii noștri de la departamentul tehnic lucrează pentru a o remedia cât mai curând. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Aurelf
Junior entuziast

Salut si EU Sunt in Italia si am acelasi probleme si cu prima sport 1 si prima sport 2. ?? Tot la fel si tu? Astept un raspuns Domul Florin 

Acești problema am și eu , am vorbit cu un operator și au in cunoștință această problemă, este una generală,incerca sa remedieze citai repede posibil....

Instalati ultima aplicatia care este acuma mie imi merge acuma canale de sport prima sport 1 si prima sport 2