anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicația mobilă Orange Sport - canal digital sportiv cu informații în timp real

Vio73
#StarMember

Din dorința de a le oferi pasionaților de sport un canal digital live de informare, Orange include în portofoliu aplicația mobilă Orange Sport (versiunea actualizată a aplicației Fotbal Info), ce le oferă utilizatorilor acces la informații din toate domeniile sportive, precum și materiale și opinii în exclusivitate. Astfel, Orange completează experiența pe care o oferă abonaților prin canalele TV Orange Sport 1, 2, 3, 4, precum și prin intermediul website-ului orangesport.ro și al canalelor social media Facebook Orange Sport și YouTube Orange Sport Romania.

 

Prin simpla accesare a aplicației de pe telefonul mobil conectat la internet, utilizatorii au acces instant la informații din tenis, fotbal, înot, gimnastică, handbal, rugby, box, ciclism, atletism, Formula 1, dar nu numai. Conținutul este realizat de jurnaliștii cu experiență Orange Sport, ceea ce asigură relevanța materialelor:

Știri de ultimă oră, interviuri în exclusivitate, clipuri video din timpul celor mai urmărite competiții sportive: SuperLiga 1, Liga 2, Cupa României, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, campionatele interne din Spania, Franța, Italia, Anglia, Germania, Campionatul Mondial, Campionatul European, precum și din cadrul meciurilor echipei naționale de fotbal.


Rezultate și clasamente în timp real pentru competiții interne și internaționale, statistici și comentarii live.
Știri personalizate, analize, rezultate despre echipa aleasă de suporteri prin intermediul programului Orange Supporter.
Flux de Breaking news cu informații aflate pe agenda publică din lumea sportivă, precum și un flux de ultimă oră cu știri și exclusivități, la care utilizatorii Orange Supporter se pot abona și primi notificări.

 

„Pasionații de sport au acum la dispoziție aplicația mobilă Orange Sport, ce le permite accesul în timp real la tot conținutul preferat oriunde s-ar afla, în țară sau în străinătate, chiar din propriul telefon. Aceștia au nevoie doar de o conexiune la internet, date mobile sau Wi-Fi, pentru a trăi live emoția celor mai așteptate competiții sportive, pentru a afla opiniile jurnaliștilor și comentatorilor Orange Sport, precum și ale invitaților acestora”, a declarat Oana Comănescu, Content Services Manager, Orange România.

 

Aplicația Orange Sport este gratuită și poate fi descărcată din Google Play și App Store.

 

Sursa:
https://newsroom.orange.ro/comunicate/orange-adauga-in-po...

 

Eu o văd utilă pentru cei pasionați de sport, în timp real.

8 Răspunsuri 8

TheSpecialist
Maestru
M-am uitat și eu puțin peste ea, chiar pare foarte utila și destul de ușor de folosit.

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
”Aplicația mobilă Orange Sport - canal digital sportiv cu informații în timp real”.....ceea ce alții oferă de ani de zile. Eu rămân fidel acelor aplicații, mai exact cele din domeniul pariurilor. Ca exemplificare, chiar și în timpul meciurilor (indiferent de sport) scorul sau comentarea fazei se petrece înainte de a vizualiza pe TV (live) acea fază, adică mai repede decât ....semnalul satelitului. Și cum nu e recomandat să schimbi ceva funcțional și bun..... e bine cum e.

TheSpecialist
Maestru
Fotbal Info, versiunea veche a aplicației, are peste 8 ani. Ca fapt divers….

Daniel_Ionel
Începător

Cum se poate viziona Orange sport doar cu yoxo?

Salut, Daniel_Ionel!

Canalele Orange Sport 1 și 2 pot fi vizionate doar activând optiunea "Canale TV Online", însă pentru moment abonatii YOXO nu au acces la aceasta opțiune, ci doar la canalele gratuite.

Cum activez aceasta opțiune pentru Orange Sport 1si 2?

Salut, @MM32 ! Opțiunea o poți activa din aplicația Orange Sport! Spor și te asteptăm cu feedback.

Turdeanul
Explorator

Buna Vio73,multumirile de rigoare pentru info legat de Orange Sport de si legat de aplicatie.Cu siguranta pentru microbisti e utila pentru din ce am obs asa la o scurta aruncare cu privirea prin aplicatie gasim info utile.o zi buna